Ви могли не знати: як правильно заварити вермішель швидкого приготування
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 918
![Цей спосіб зробить страву в рази смачнішою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/c7/598bc028-31f4cd05a68a0703778ec9b99f863c77.jpg?v=6638_1)
Не всі про це знають
Будь-яка вермішель швидкого приготування — не просто їжа для студентів. З початком повномасштабної війни вона стала незамінною — кілька пачок сухпайка варто мати вдома про всяк випадок. З неї також готують салати.
Разом із today.ua розповідаємо, як смачно запарити вермішель швидкого приготування. Окрім самої вермішелі знадобиться всього кілька продуктів. Але це зробити страву значно апетитнішою.
Інгредієнти:
- вермішель швидкого приготування
- бекон
- вершки
- твердий сир
- два яйця
Спосіб приготування:
- Висипаємо вермішель у тарілку та заливаємо окропом. Вода повинна покривати вміст на кілька пальців.
- Обсмажуємо на сковороді кілька смужок бекону. Паралельно у глибокій мисці змішуємо два яєчні жовтки, вливаємо трохи вершків і складемо натертий на тертці сир.
- Вермішель зливаємо і висипаємо зверху бекон. Заливаємо це все вершковим соусом.
- Солимо, перчимо і додаємо улюблені приправи. Готуємо страву кілька хвилин під кришкою на слабкому вогні — вона швидко закипить, адже вермішель і так гаряча.
Так всього за кілька хвилин можна перетворити звичайну швидкоїжу на шедевр. Також ми розповідали про три продукти, які роблять борщ значно смачнішим.