За рецептом китайських кухарів: до таких котлет навіть гарнір не треба готувати

Читать на русском
Автор
140548
Котлети по-китайськи — незвичайна страва
Котлети по-китайськи — незвичайна страва. Фото souspark.ru

Ситна страва із простих продуктів

Котлети – популярна страва української кухні. Кожен кулінар має свій особливий рецепт соковитих биточків і здається, що приготувати котлети по-новому вже неможливо.

А хочете дізнатися, як люблять їсти котлети в Китаї? У це складно повірити, але до них навіть не треба окремо готувати гарнір. "Клуб "Жіночі секрети" розповідає про неймовірний рецепт — річ у тому, що котлети тушкують у духовці разом із картоплею. Спробуємо?

Як приготувати китайські котлети

Інгредієнти:

  • фарш — 600 г;
  • манна крупа — 4 ст. л.;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • сіль — ½ ч. л.;
  • перець чорний — щіпка;
  • паприка — ½ ч. л.;
  • коріандр — ½ ч. л.;
  • картопля — 2 шт.;
  • вода — 50 мл.

Спосіб приготування:

  1. Фарш змішуємо з манною крупою та залишаємо на 10 хвилин.
  2. У цей час режим, миємо і нарізаємо великими шматочками цибулю. Додаємо до нього яйця, занурювальним міксером перетворюємо інгредієнти на однорідну масу. Все солимо, перчимо, додаємо паприку та коріандр.
  3. Цибулеву масу, що вийшла, відправляємо у фарш, ретельно вимішуємо і відбиваємо м’ясну суміш. Змоченими у воді руками формуємо котлети.
  4. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо котлети та обсмажуємо їх до рум’яної скоринки.
  5. Картоплю чистимо, нарізаємо тонкими пластинами та викладаємо в глибоку сковороду. Зверху викладаємо котлети.
  6. Заливаємо все водою, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин на повільному вогні.

Пропонуємо також скуштувати котлети німецькою за рецептом "Телеграф". Це особливий вид насолоди.