Ідеально для пікніка на початку осені: готуємо шашлик на квасі

Читать на русском
Автор
Настав час для фантастичного шашлику на квасі
Настав час для фантастичного шашлику на квасі. Фото vazhnoznat.com

Ви ще так не готували!

Осінь вже вступає у свої права і вечорами вже відчувається зовсім не літня прохолода. Для останніх за сезон вилазок ідеально підійде шашлик на квасі. Ця страва – вибір справжніх гурманів.

"Важно знать" уточнює, що смачне м’ясо вийде лише з правильним квасом. Тут слід пам’ятати: нам не підійде гіркий напій, ми використовуватимемо магазинний солодкий квас. Порадуйте себе та близьких смачним, соковитим шашличком в останні теплі дні.

Як приготувати шашлик на квасі

Інгредієнти:

  • 2 л квасу;
  • 2 цибулини;
  • 2 ст. л. меду;
  • рослинна олія;
  • сіль, мелений чорний перець, червоний перець — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Рослинну олію змішайте із сіллю та двома видами перцю, додайте мед.
  2. Цибулю наріжте півкільцями, злегка розімніть із сіллю і крапелькою меду, відправте до олії.
  3. М’ясо перемішайте з цибульною масою, і все залийте квасом. Майбутній шашлик накрийте кришкою та заберіть на 2–3 години в холодильник.
  4. Через указаний час нанижіть м’ясо на шпажки. Запікайте шашлик до появи золотистої хрусткої скоринки.

Раніше "Телеграф" розповідав, які продукти можуть зіпсувати шашлик. Ваші друзі будуть постійно таку страву.