Поки сім’я вмивається: ці оладки полюблять навіть ті, хто сидить на дієті

Читать на русском
Автор
695
Без цих оладок не обійдеться жодне літо
Без цих оладок не обійдеться жодне літо. Фото vazhnoznat.com

Вам сподобається варіативність рецепту

Оладки з кабачками — улюблена сезонна страва, без якої не обходиться жодне літо. Оладки чудово підійдуть і на сніданок, стануть першокласним перекусом, та й до сімейного чаювання їх можна приготувати. Кабачкові оладки смачні, в них мало калорій і саме ці факти роблять страву фаворитом для дієти, що сидять.

Ще один величезний плюс кабачкових оладок від "Важливо знати" — варіативність цього рецепту. Якщо захочеться пісних оладок, можна забрати яйця. Захочеться солодкого — можна додати цукру, родзинок або яблук, а якщо ви занудьгували за пікантністю, просто додайте бринзу та спеції.

Як приготувати оладки кабачкові з манкою

Інгредієнти:

  • 2 кабачки;
  • 100 г сметани;
  • 2 зубчики часнику;
  • 4 ст. л. манки;
  • 1 куряче яйце;
  • зелень, сіль, перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Кабачок помийте, натріть на великій тертці, посоліть і залиште на 15 хвилин, щоб позбутися зайвої вологи.
  2. Зелень дрібно наріжте, часник пропустіть через прес, відправте до кабачків.
  3. Туди ж додайте сметану, манку, куряче яйце, посоліть і поперчіть до смаку. Тісто перемішуйте протягом 10-15 хвилин, потім дайте настоятися стільки часу.
  4. На розігріту сковороду з рослинною олією ложкою викладіть тісто. Смажте оладки з обох боків до золотистої скоринки. Страва готова!

Рекомендуємо також приготувати кабачки французькою за рецептом "Телеграфа". Цей рецепт завжди прийде вам на допомогу!