Розкішна страва, якою хочеться годувати найрідніших: бабусин рецепт кручеників з грибами
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Виходить неймовірно смачно і пасує до будь-якого гарніру
Ми розповідали, як приготувати страву за автентичним українським рецептом — соковиті мазурики. Тепер розповідаємо, як приготувати неймовірно апетитні крученики. Це начинка, загорнута в куряче філе, обсмажена і протушкована в ароматному соусі.
Страва просто розкішна, з неповторним ароматом. Рецептом поділились на espreso.tv.
Інгредієнти:
- куряче філе — 1 кг
- печериці — 500 г
- майонез — 100 г
- сметана — 300 г
- одна пучка кропу
- одна пучка зеленої цибулі
- три зубчики часнику
Спосіб приготування:
- Гриби миємо і просушуємо. Нарізаємо пластинками.
- Розігріваємо сковороду з олією та викладаємо гриби. Обсмажуємо до золотистої скоринки.
- Куряче філе розрізаємо на тонкі "пласти". Солимо й перчимо з двох боків.
- Викладаємо на куряче філе смажені гриби, коли вони трохи охолонуть. Посипаємо тертим сиром.
- Кожен шматочок м'яса з грибами закручуємо в рулетик. Викладаємо на сковороду зрізом униз. Обережно обсмажуємо.
- Змішуємо майонез, сметану, а також нашатковані кріп та зелену цибулю. Додаємо сіль, перець та інші спеції, вичавлюємо часник.
- Соус викладаємо на м'ясні рулети. Залишаємо тушкуватись на повільному вогні на 20-30 хвилин.
Замість печериць можна взяти лісові гриби — буде ще смачніше. Страву подаємо гарячою з будь-яким гарніром, але найсмачніше буде приготувати до неї ніжне картопляне пюре.