Ця намазка повинна бути в кожному холодильнику: готується просто, а смакує краще, ніж м’ясо

Читати російською
Автор

Намазка виходить неймовірно ніжною та ситною

Ми ділились рецептом чудової рибної намазки на бутерброди. Тепер розповідаємо, як приготувати фантастичну закуску на основі грибів.

Така грибна намазка готується нескладно, але поєднання продуктів — неймовірне. Обов’язково приготуйте її до святкового столу або просто на випадок, якщо буде терміново потрібен перекус.

Інгредієнти:

  • Печериці або інші гриби – 400 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Вершкове масло – 50 г
  • Плавлений сир – 100 г
  • Олія – 2 ст. л.
  • Сіль, перець — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо та обсмажуємо в олії до м’якості та напівпрозорості. Печериці ретельно миємо, нарізаємо на шматки середнього розміру.
  2. Закидаємо на суху розігріту сковороду. Коли гриби пустять трохи соку і він виділиться, додаємо трохи олії. Обсмажуємо до золотистості. Солимо, ще раз перемішуємо і знімаємо з вогню.
  3. Круто зварені яйця охолоджуємо. Чистимо і довільно кришимо. Плавлений сир нарізаємо кубиками.
  4. Усі підготовлені інгредієнти з’єднуємо. Перебиваємо їх занурювальним блендером.
  5. Додаємо м’яке вершкове масло, до смаку сіль та перець. Ще раз збиваємо.

Після приготування ставимо намазку в холодильник, щоб вона стала густішою. Також ми розповідали, що додати до котлет, щоб страва була особливо соковитою.