"Дуже спекотно": колишня дружина Остапчука показала звабливу фігуру у купальнику (фото, відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 липня 2024, 16:23

37-річна блогерка пожалілася, що не займалася у спортзалі

Київський нотаріус Христина Горняк, яка у 2022 році розлучилася зі своїм зірковим чоловіком Володимиром Остапчуком, продемонструвала приголомшливу фігурку у стильному купальнику.

37-річна блогерка виклала відео та фото в Інстаграмі, на яких позує у зеленому закритому купальнику. "Родзинкою" пляжного вбрання став виріз зі шнурівкою.

"Охолоджуйтесь, бо дуже спекотно!", — написала у свіжому посту соцмережі Христина. Також жінка зазначила, що на момент зйомки у повітрі було 32 градуси тепла і пожалілася, що в останній час не займалася у залі.

"Поки я перевіряю, чи ще в мене не висить дупця, бо я два тижні чи більше без спорту (але завтра поновлюю)", — поділилася з підписниками колишня Остапчука.

Раніше повідомлялось, що Христина Горняк присоромила молоду дружину Володимира Остапчука. Жінка через ЗМІ дізналася, що її колишній чоловік привіз Катерину Полтавську до будинку, який колишнє подружжя почало будувати ще за шлюбу. Там, за словами Горняк, Полтавська почала "хазяйнувати". Сама Христина претендує на половину будинку.

Христина Горняк та Володимир Остапчук

Нагадаємо, що український телеведучий Володимир Остапчук часто ділиться у мережі новими знімками зі своєю коханою Катериною Полтавською. Одне фото пари викликало суперечки у мережі.