Важко впізнати: як виглядала Шеннен Догерті під час останніх виходів у світ (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 14 липня 2024, 21:15

Останній допис у соцмережі акторка виклала за три тижні до власної смерті

Відома американська акторка Шеннен Догерті померла 13 липня. З 2015 року вона боролась з онкологією, тому все рідше з’являлась на публіці.

Через хворобу вона дуже змінилась зовнішньо. "Телеграф" зібрав інформацію про останні появи акторки на публіці.

Востаннє на заході Шеннен Догерті бачили 4 лютого 2024 року. Вона відвідала міжнародну виставку MegaCon Orlando 2024, яка проходила в Орландо (штат Флорида). Це знакова подія для усіх любителів коміксів, аніме, фантастики та жахів. Акторка поспілкувалась з фанатами та відповіла на їхні запитання в рамках сесії запитань та відповідей.

Шеннен Догерті на відкритті MegaCon Orlando 2024 (фото Gerardo Mora/Getty Images)
Акторка відповіла на запитання фанатів (фото Gerardo Mora/Getty Images)

Влітку минулого року зірку серіалу "Усі жінки відьми" помітили поблизу ресторану Nobu у Малібу (штат Каліфорнія). Шеннен Догерті встигли сфотографувати біля машини. Вона вийшла з закладу та збиралась їхати.

18 липня 2023 року зірку помітили біля ресторану Nobu (фото MEGA/GC Images)

Хоч акторка і рідко з’являлась на публіці, але регулярно нагадувала про себе. На сторінці Шеннен Догерті в Instagram регулярно виходили відео. Вона вела свій подкаст. Зірка анонсувала його в кінці листопада 2023 року. У ньому акторка щиро розповідала про онкологію і до чого варто готуватись.

Назва подкасту звучить так: "Будемо відверті з Шеннен Догерті". Зазначимо, що останнє відео з’явилось 25 червня, тобто за три тижні до смерті акторки. В Instagram у Догерті було 2,2 мільйона підписників.

У соцмережі акторка регулярно публікувала власний подкаст

Для довідки: Шеннен Догерті померла 13 липня 2024 року від онкології. Вперше про рак молочної залози вона дізналась у 2015 році. Вона боролась з хворобою та вийшла у ремісію у 2017 р. Проте рак повернувся. Про це зірка заявила у 2020 році. Останні місяці вона готувалась до смерті, бо знала, що у неї рак у термінальній стадії.

"Телеграф" раніше повідомляв про появу на публіці Кейт Міддлтон. Це її другий вихід у світ після новини про онкологію.