Любить оголитися: скандальна Ангеліна Терська, що зіграла весілля на мільйон, публікує пікантні фото у соцмережах

Читать на русском
Автор
2574
Ангеліна Терська Новина оновлена 15 липня 2024, 15:56
Ангеліна Терська. Фото Колаж Телеграфу

З гордістю виблискує стрункими ніжками.

Нещодавнє весілля на мільйон євро Ангеліни Терської та її нареченого Владислава й досі залишається на слуху в Україні. Розкішне життя новоспеченої дружини продовжує тригерити українців, а особливо її пікантні фото.

"Телеграф" покаже "гарячі" фото Терської та локації, де вони були зроблені, більшість з них — закордоном.

Нагадаємо, що Ангеліна Терська працює в туристичному агентстві Tickets Consolidator, що й пояснює її любов до подорожей та фото з різних куточків світу. Скандальна наречена відвідала Париж, Італію, Мальдіви, Баку, Нормандію, Англію, Грузію.

Більшість фото на сторінці дівчини стримані, проте є й доволі відверті луки, як, наприклад, на одній зі світлини у Парижі. Жіночка одягнута у доволі коротенькі шорти і з гордістю виблискує стрункими ніжками.

Зауважимо, що саме у Парижі проходив дівич-вечір напередодні весілля. До столиці Франції Ангеліна прибула з кількома коліжанками і "добре" відпочила. В одному зі своїх дописів дівчина напасла, що Париж її найулюбленіше місце на планеті.

Тому і тут не обійшлось без гарних коротеньких суконь, які пікантного оголили ніжки скандальної нареченою. Ця чорна сукня кілька разів прикрашала Ангеліну, яка демонструвала її найкращу сторону.

Гортаючи соцмережі дівчини складно не помітити, що вона любить не тільки подорожі, а й доволі провокативні образи. Відпочиваючи на курортах біля морів та океанів Ангеліна охоче демонструвала підтягнуту фігуру у відкритих купальниках.

Зауважимо, що такий доволі розкішний образ життя дівчина демонструє протягом усієї повномасштабної війни. Якщо ж передивитися її Insragram взагалі з'являється враження, що вона частіше буває за кордоном, ніж в Україні.

Проте навіть в Україні дівчина не перестає дивувати своїх підписників відвертими образами та розкішним життям.

Раніше "Телеграф" писав, що Ангеліна Терська опублікувала перший пост після скандалу з весіллям на мільйон у Комо.