Гринкевичі допомогли розбагатіти? У мережі дізналися ім’я нареченого Ангелини Терської, яка влаштувала "весілля за мільйон"

Читати російською
Автор

Справи нареченого різко пішли нагору після знайомства зі скандальними мільйонерами

В Україні продовжують обговорювати гучне весілля Ангелини Терської, на весіллі якої виступали Максим Галкін та Монатік. Тепер у мережі випливло ім’я її можливого нареченого.

За даними telegram-каналу "Сходка в сейфі", йдеться про деякого Владислава Медведєва. Він родом із Горішніх Плавнів (Полтавська область) і донедавна вів дуже скромне життя.

Однак пізніше в житті Медведєва сталося знайомство з родиною Гринкевичів, які фігурують у гучному корупційному скандалі, після чого його справи різко пішли вгору.

"Сам Влад ще недавно тусив у нічних клубах Горішніх Плавнів і носив одну куртку 5 років, а тепер ось влаштовує весілля з Галкіним. Можливо, Ангеліна розповість перша, звідки так різко у її нареченого з'явилися гроші?", — йдеться у повідомленні. Також авторам стало цікаво, як саме Медведєв зміг виїхати за кордон у воєнний час.

При цьому автори каналу зазначають, що про знайомство зі скандальною родиною свідчить те, що фотографії Терської лайкає Ольга Гринкевич — дочка Ігоря та сестра Романа Гринкевича. Крім того, вона сама показувала, як працювала над картинами разом із Сонею Морозюк — колишньою нареченою Романа Гринкевича.

Нагадаємо, весілля Терської, за оцінками ЗМІ, коштувало 1 мільйон євро. Вона проходила на віллі Балбяно на озері Комо (Італія). День її оренди коштує 19 тисяч євро.

Реакція мережі на це була неоднозначною, а багато хто зазначив, що у важкі для України часи не варто особливо хвалитися розкішним життям. Жінка у відповідь зазначила, що не проживає в Україні та не є посадовцем чи публічною персоною.

Для довідки: 17 січня Роману та Ігорю Гринкевичам оголосили про підозру. Йдеться про справу з поставками одягу для Збройних сил України, через які державі було завдано збитків на понад 1 мільярд гривень.

У матеріалах слідства йдеться про те, що бенефіціар трьох підприємств створив злочинну організацію з метою заволодіння бюджетними коштами. Учасники уклали договір із Міноборони на постачання одягу для військових ЗСУ, проте поставлена продукція виявилася неякісною.

Вранці 22 січня Романа Гринкевича затримали в Одесі, згідно з повідомленням правоохоронців, він саме намагався втекти за кордон .