Перепливла Дунай і називає себе біженкою: куди зник Борис Апрєль, який змінив стать

Читать на русском
Автор
1129
Борис Апрєль був Зіанджою, а після – Зі Фамела Новина оновлена 17 липня 2024, 12:46
Борис Апрєль був Зіанджою, а після – Зі Фамела. Фото Колаж Телеграф/instagram.com/zifaamelu

33-річна жінка, але за паспортом — чоловік, виправдалася за свою втечу з України

Борис Апрєль, який при народженні отримав ім’я Борис Круглов, викликав жвавий інтерес суддів та глядачів "Фабрики зірок" своїм унікальним стилем та провокаціями. В останні роки артист не тішить своїх українських шанувальників виступами та активністю в соціальних мережах.

"Телеграф" розповідає, куди зник 33-річний артист, чим займається та що говорить про війну в Україні. Варто відразу сказати, що зірка не перебуває у воюючій країні.

До 2014 року молодий український виконавець давав концерти у різних містах Америки та Китаю. У 2014 році артист оголосив, що він трансгендерна жінка, і вже в Лос-Анджелесі хлопець змінив стать через серію хірургічних операцій та косметичних процедур.

Борис Апрєль
Борис Апрєль до зміни статі. Фото: Ivona — bigmir)net
Борис Апрєль
Борис Апрєль до зміни статі. Фото: Люкс ФМ

Спочатку Борис стає Ейпріл, але потім вирішує назвати себе Анею. А через кілька років Аня стає Зіанджею. 2018 року дівчина бере участь у 8 сезоні вокального шоу "Голос країни", де стає підопічною тодішнього зіркового тренера Потапа.

Після проєкту зникає і "Зіанджа", а на зміну їй приходить співачка Zi Faámelu ("Зі Фамела"). Втім, за документами артистка — все ще чоловік, тому вважається військовозобов’язаною.

борис Апрєль зіанджа
Праворуч – Зіанджа. Фото: tochka.net/1+1

Після повномасштабного вторгнення Зі намагалася виїхати з України й одного разу навіть запропонувала хабар у розмірі 3 тисяч євро прикордонникам, але ті відмовилися. Про це виконавиця прямо заявила в інтерв’ю Rolling Stone. І Фамела наважилася переплисти через Дунай.

"Я не хочу стріляти в людей, я не хочу нікого вбивати. Я швидше помру... Бігла, рятуючи своє життя... Я почувала себе злочинницею, але я не злочинниця, я біженка", — виправдовувалася артистка.

У 2022 році Зі заявила, що перебуває в Німеччині у статусі тієї ж біженки. Останній пост в Інстаграмі виконавиці датується 29 травня 2022 року.

борис Апрєль зіанджа зі фамела

"Не знаю, чи стане Німеччина моїм домом назавжди, бо ще рано розповідати. Я, безумовно, була приголомшена кількістю підтримки, яку я отримала після приїзду сюди. І я не сприйму їхню доброту як належне", — писала у своєму блозі Зі Фамела.

борис Апрєль зіанджа зі фамела
Фото: instagram.com/zifaamelu
борис Апрєль зіанджа зі фамела
Фото: instagram.com/zifaamelu
борис Апрєль зіанджа зі фамела
Фото: instagram.com/zifaamelu

Раніше ми писали, де зараз Вадим Олійник. Співак із "Фабрики зірок" отримав популярність у дуеті з Володимиром Дантесом у групі "ДіО.фільми".