Блогер Волошин, який потрапив до "Миротворця", винен податковій 350 тисяч гривень (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 20 липня 2024, 11:03

Хлопець зіткнувся з некомпетентністю свого колишнього бухгалтера

Відомий український блогер і співак Олександр Волошин, який закликав до "перемир'я з Росією" після ракетної атаки 8 липня на "Охматдит", і за це висловлювання потрапив до бази "Миротворець", розповів про ще один фейл зі свого боку.

Як виявилося, хлопець має сплатити штраф податковій службі у сумі 350 тисяч гривень. Про це Волошин розповів у сторіс Інстаграму.

"У 2021 році у мене працювала бухгалтерша, яка не контролювала ліміти по доходам. І ми вийшли там за ліміти якоїсь групи на мільйон щимось гривень. І зараз мені треба заплатити. Ну, типу, мені от прийшла зараз виписка з податкової. Якось це зв'язано. Тобто, зараз почали перевіряти мої, там, податки і т.д. Поняли, що, ну, я так поняв, що, як би, все сплачується. Але знайшли оцю штуку, типу, яку я, чесно кажучи, знав. Я думав, може пронесе. Тому що переліміт — це ж не порушення закону. Я тупанув, просто не перейшов на другу групу (оподаткування — ред.). І штраф тупорилий, около 200-300 тисяч гривень", — поділився блогер.

Волошин додав, що цією бухгалтеркою є подруга його мами. За словами хлопця, через некомпетентність жінки, що не проконтролювала тоді цю ситуацію, він не збирається брати з неї гроші, адже ніякого договору він з нею не укладав.

Нещодавно Олександр Волошин потрапив у скандал з грошовими зборами на допомогу постраждалим в "Охматдиті" 8 липня. Він опублікував звіт про витрачання донатів після того, як його звинуватили у присвоєнні цих коштів.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Нагадаємо, що після російської атаки по Києву 8 липня блогери, зокрема Волошин, як під копірку почали закликати до "перемир’я з Росією", що означає буквально здатися та віддати окуповані українські території разом із людьми країні-агресорці.

Після цього одну з блогерок Настю Умку викликали до СБУ. Тоді в базу "Миротворець" потрапила й актриса Наталка Денисенко, чоловік якої, актор Андрій Федінчик, з початку повномасштабного вторгнення воює за Україну на фронті.