"Кому це потрібно?": Олег Винник розлютив українців новою піснею

Читати російською
Автор

Мережа вибухнула критикою

Популярний український співак, який втік до Німеччини і мовчить про війну, планує випустити нову україномовну пісню вперше за період повномасштабного вторгнення. Українці не зраділи такому поверненню на сцену "повелителя вовчиць".

Анонсувала нову пісню голова фан-клубу Олега Винника Валерія Барон на своїй сторінці в Facebook. "СЕНСАЦІЯ!!! МИ ДОЧЕКАЛИСЬ!!! 23 серпня на всіх платформах ОЛЕГ ВИННИК з Прем’єрою пісні "Мої Люди"! Зустрічайте подарунок до Дня Незалежності України і для всіх нас від нашого Маестро", — йдеться в дописі. Сам Олег Винник поки не виходить на зв’язок і не коментує своє повернення на сцену.

Фото: Фото: facebook.com/baron.valeriia /facebook.com/baron.valeriia

Ця пісня буде першою, яка вийде за час війни, яку Олег Винник заспіває українською. Однак українці відреагували на цю "сенсацію" не схвально. У коментарях під дописом співака "рознесли". Ексфани артиста пишуть, що в Україні на нього ніхто не чекає і критикують тріумф співака.

  • "Нам таких подарунків не треба, дякую".
  • "Кому потрібне це лайно? Де він відсижувався 2,5 роки війни? Де його чітка позиція про війну в Україні?"
  • "Чи відчув, що справа близиться до кінця, і згадав, що на українцях можна заробити? Зроблю навіть нагадування для друзів, щоб памʼятали пацюків."
  • "Навіщо нам в країні люди, які зрадили народ, і як остання криса втік за першої можливості!"
  • "А хтось чекав? Артистів які втікли в іншу країну, не висловлюють ніяких думок на рахунок війни, а зараз повертаються щоб заробити грошей на нових піснях, не чекають".
  • "Хай сидить в Німеччині і лікується. Нам такі співаки непотрібні. Та й ніша уже зайнята".
Фото: facebook.com/baron.valeriia /facebook.com/baron.valeriia
Фото: facebook.com/baron.valeriia /facebook.com/baron.valeriia
Фото: facebook.com/baron.valeriia /facebook.com/baron.valeriia

Однак варто зазначити, що знайшлися ті, хто підтримує свого кумира і радіє виходу його пісні. Шанувальниці Олега Винника в коментарях пишуть, що давно чекали на новий трек артиста.

  • "Вау ! О це так чудова новина. Нарешті дочекалися".
  • "Яка чудова новина точно перемога скоро прийде чекаємо з нетерпінням нову прем'єру".
Фото: facebook.com/baron.valeriia /facebook.com/baron.valeriia
Фото: facebook.com/baron.valeriia /facebook.com/baron.valeriia

Раніше "Телеграф" розповідав, що говорив Олег Винник в останньому інтерв’ю. Співак наголосив, що не вважає себе зрадником через втесу до Німеччини і заявив, що перетнув кордон законно. Артист зник з радарів після ціього інтерв’ю.