Гризлися через спадок у 245 млн євро: що відомо про дітей померлого Алена Делона і як вони виглядають (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 серпня 2024, 13:43

Спадкоємці актора вже давно виросли, але стосунки між ними дуже натягнуті

Знаменитого француза не стало на 89 році життя. За свою багаторічну кар’єру в кіноіндустрії Ален Делон нагромадив значний статок.

Зокрема, за життя зірка володіла розкішними будинками у Франції та Швейцарії. Також Делон був пристрасним колекціонером творів мистецтва та антикваріату: у нього накопичилося багато цінних картин, скульптур та інших предметів мистецтва. Зрідка він навіть розпродував свої колекції, повідомляє thelocal.

Крім того, статок Алена Делона включає значні фінансові активи, інвестиції та доходи від його роботи в кіно, телебаченні та інших бізнес-проєктах: актор займався виробництвом вина та створенням власної лінії парфумерії. Всі статки актора оцінюються у 275 млн євро (деякі говорять про 300 млн євро), пише the times.

Спадкоємці Алена Делона

Особисте життя французького актора завжди було предметом підвищеної уваги з боку ЗМІ та шанувальників. Його романи та стосунки з жінками, від яких у Делона з’явилося четверо дітей, часто обговорювалися у ЗМІ.

Так, первістком знаменитості у 1962 році став син від актриси Ніко — Арі Пэффген (Крістіан Аарон Булонь, в майбутньому успішний фотограф, актор і письменник). З ним пов’язаний скандал, адже Ален Делон так і не визнав свого батьківства. У 2023 році Крістіан помер від передозування наркотиків.

youtube.com

Другий син, Ентоні Делон, з’явився у 1964 році у шлюбі Алена з акторкою та режисером Наталі Бартелемі. Нині чоловікові 59 років, він також актор.

Фото: instagram.com/therealanthonydelon
Фото: instagram.com/therealanthonydelon

Дочка Анушка Делон народилася 1990 року від стосунків актора з голландською манекенницею Розалі ван Бремен. 33-річна дівчина також займається акторською діяльністю.

Фото: instagram.com/anouchkadelon
Фото: instagram.com/anouchkadelon

Наймолодший син, Ален-Фаб'єн Делон, народився 1994 року. Він також є актором та моделлю.

Фото: instagram.com/alainfabiendelon
Фото: instagram.com/alainfabiendelon

Як пише the local, ще багато років тому Ален склав заповіт, в якому розподілив свою спадщину: одну частину він залишив синам, а іншу – Анушці. Можливо, саме це спонукало спадкоємців актора домагатися визнання батька недієздатним, щоб мати можливість оскаржити його заповіт.

Відомо, що брати із сестрою перебувають у дуже натягнутих стосунках. Перед смертю Анушці не давали бачитися з батьком. Вона хотіла забрати його з собою до Швейцарії, але брати зробили все можливе, щоб перешкодити цьому.

Фото: instagram.com/anouchkadelon

Нагадаємо, що французький актор помер 18 серпня 2024 року. Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядав Ален Делон у молодості.