Спочиває серед собак: як виглядає особняк, на території якого похований Ален Делон (фото)

Читать на русском
Автор
523
Алена Делона поховали на приватній церемонії 24 серпня Новина оновлена 25 серпня 2024, 17:55
Алена Делона поховали на приватній церемонії 24 серпня. Фото Getty Images

У маєтку Domaine de la Brûlerie актор жив останні 50 років

Французький актор Ален Делон пішов із життя 18 серпня. В останні роки чоловік тяжко хворів і багато часу проводив у своєму маєтку Domaine de la Brûlerie у комуні Душі, яким володів понад 50 років. Біля будинку фанати зірки влаштували справжній меморіал.

Знаменитість поховали на закритій церемонії у суботу, 24 серпня. Захід був скромний, і за заповітом Делона його тіло було поховано в каплиці, розташованій на території особняка, поряд з його улюбленими собаками.

Історичний маєток, куди актор їхав, щоб зникнути від уваги шанувальників та папараці, був збудований у середині XIX століття. Ален Делон придбав його у 1970-х роках.

маєток Domaine de la Brûlerie
Фото: Getty Images

На території маєтку, що займає понад сто гектарів, розташовані мальовничі сади, ставок, затишний піщаний пляж та стайні.

особняк алена делона Domaine de la Brûlerie
Фото: Getty Images
особняк Domaine de la Brûlerie
Фото: Getty Images

За ставком та піщаним пляжем розташований цвинтар, де поховано 50 собак, яких любив Делон. Деякі з них покоєні в особливому місці — поряд з каплицею, де тепер покоїться і сам Ален Делон.

будинок у Франції
Фото: chateau-fort-manoir-chateau.eu

Нагадаємо, що актор заповів піддати евтаназії свою бельгійську вівчарку Лубо і поховати її поряд з ним. Рідні діти Алена Делона відмовилися це зробити.