"Це буде дивно": молода дружина Остапчука зізналася, чи спілкується з дітьми чоловіка

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 вересня 2024, 18:35

Шоумен має двох дітей від першого шлюбу

Молоду дружину відомого телеведучого Володимира Остапчука Катерину Полтавську, яку захейтили за вбрання, зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми чоловіка від першого шлюбу. Шоумен має дочку Емілію і сина Евана.

За словами блогерки, діти Володимира Остапчука від початку повномасштабного вторгнення живуть у Канаді. Тому вони не спілкуються. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk /instagram.com/vova_ostapchuk
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk /instagram.com/vova_ostapchuk

Вагітна Катерина Полтавська також зізналася, що вона навіть не знайома з дітьми чоловіка. Дівчина додала, що це буде навіть дивно, якщо вони будуть спілкуватися. "Вова спілкується кожного тижня. Я з ними навіть не знайома, тому це буде дивно, якщо якась тьотя буде їм телефонувати й про щось запитувати", — ділиться блогерка.

Фото: instagram.com/poka.tya /instagram.com/poka.tya

Однак 24-річна кохана Остапчука додала, що планує з ними познайомитися і підтримувати зв’язок. "Коли познайомимося і вони дізнаються про малого, тоді будемо спілкуватися, якщо їх мама дозволить", — зазначила Катерина.

Зазначимо, що Катерина Полтавська зараз перебуває на 24 тижні вагітності. Подружжя чекає на хлопчика, якого назвуть Тимофій. Для Володимира Остапчука це буде третя дитина, а для дівчини перша.

Фото: instagram.com/poka.tya /instagram.com/poka.tya

Нагадаємо, що Володимир Остапчук був одружений з Оленою Войчук 13 років. У шлюбі у них народилося двоє дітей. За пів року після розлучення шоумен знову одружився. Його обраницею стала юристка Христина Горняк. Їхній шлюб протримався 2 роки. Незадовго після другого розлучення ведучий оголосив про стосунки з Катериною Полтавською, яка молодша за нього на 16 років.

Володимир Остапчук з другою дружиною. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk /instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше "Телеграф" розповідав, що Володимир Остапчук показав себе у дитинстві. Телеведучий також виклав фото своєї дружини у першому класі і пожартував про її вік.