Поголився заради ролі і це стало його "фішкою": яким був в молодості "лисий з Кварталу" Євген Кошовий (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 вересня 2024, 12:57

Актор поголився вимушено

Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий завжди вирізнявся своєю харизмою та гарним почуттям гумору. Зараз коміку 41 рік, він має дружину, двох дітей та успішну кар’єру. Нам він запам’ятався в амплуа харизматичного чоловіка, однак яким він був в молодості?

Народився Євген Кошовий у селищі Ківшарівка Харківської області у 1983 році. Його батько був котельником, а мама — вихователькою у дитячому садку. У 1989 році сім’я переїхала до Алчевська, що на Луганщині. Навчався Євген на акторському факультеті Луганського коледжу культури і мистецтв. Також навчався у музичній школі.

Фото: znaj.ua /znaj.ua
Фото: znaj.ua /znaj.ua

Кар’єра коміка розпочалася з луганської команди КВК "Ва-банкЪ". З колективом він їздив виступати у Київ, Москву та Сочі. Саме там він познайомився з Володимиром Зеленським та іншими учасниками "Кварталу 95". У 2005 році він офіційно приєднався до їхнього колективу. Згодом Євген Кошовий став співведучим розважальної програми "Україно, вставай!" на телеканалі "Інтер".

Фото: stars.clutch.net.ua /stars.clutch.net.ua
Фото: jora.biz /jora.biz

Однією з найвідоміших змін у його кар'єрі став імідж. У 2001 році, для пародії на Олександра Розенбаума, Євген поголив голову, і цей "лук" став його фірмовим стилем. За словами актора, він думав, що такі зміни зачіски тимчасові і навіть трохи відростив волосся у 2005 році. Однак відразу ж поголився. Про це він розповідає в інтерв’ю.

Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi /instagram.com/evgenii.koshevoi

Одружився Євген Кошовий у 2007 році. Його обраницею стала дівчина, на ім'я Ксенія. Вона була танцівницею. Зараз Ксенія Кошова — власниця бренду одягу. Вона виготовляє сценічні костюми для акторів студії "Квартал 95". У подружжя є двоє дітей — Варвара і Серафима.

Весілля Євгена Кошового. Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi /instagram.com/evgenii.koshevoi
Весілля Євгена Кошового /instagram.com/evgenii.koshevoi

З часом Євген Кошовий не лише став одним із провідних облич "Вечірнього кварталу", але й активно знімався у фільмах та працював у проєктах як "Розсміши коміка" та "Ліга сміху. Зараз Євген Кошовий активно займається благодійністю і допомагає ЗСУ. Також він є одним з керівників студії "Квартал 95".

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає і чим займається дружина Євгена Кошового Ксенія. Вона довго була в тіні чоловіка, але зараз має власну справу.