Готував компромат на Зеленського "за гроші", але зник з радарів: де зараз і як виглядає Денис Манжосов із "Кварталу 95"

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 вересня 2024, 15:43

Манжосов був знайомий із Зеленським зі школи

Український актор, ведучий, сценарист та режисер Денис Манжосов залишив Студію "Квартал 95" у далекому 2013 році. З того часу артист мало де "засвічувався", якщо не брати до уваги його анонсовану пресконференцію у 2019 році, де він обіцяв розповісти журналістам "щось цікаве" про кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Колишній кварталівець на якийсь час зник із радарів. "Телеграф" розповідає, куди зник Денис Манжосов, чим займається та як зараз виглядає.

Хто такий Денис Манжосов

Манжосов народився 5 квітня 1978 року у Кривому Розі, а пізніше навчався у школі №95 із поглибленим вивченням англійської мови. Одним із його однокласників та з перших років шкільного життя близьким другом був Володимир Зеленський — вони буквально сиділи за однією партою.

На фото (внизу посередині) — Манжосов та Зеленський

Із Зеленським Манжосов брав активну участь у шкільній самодіяльності: Денис захоплювався театром, часто виступав на сцені, втілюючи різні образи у виставах. Також він займався музикою та грав на гітарі у шкільному ансамблі.

Зеленський та Манжосов у юності

У 1997 році разом із Зеленським та Пікаловим, який був художнім керівником студентського театру естрадних мініатюр "Безпритульник", Манжосов заснував команду "95 квартал", яка з 1999 по 2003 рік виступала у Вищій лізі КВК, де ведучим був уже покійний путініст Олександр Масляков. На початку 2013 року Манжосов залишає всю команду Студії "Квартал 95".

Після 15 років блискучої кар’єри у студії "Квартал 95" Денис Манжосов зник з екрана. У березні 2019 року він дав інтерв’ю Жені Жигаліній, в якому розповів, що причиною звільнення з команди стало бажання вчитися новому, а саме кіно. Відомо, що Манжосов все ж таки здобув освіту режисера і сценариста в США, де деякий час і жив.

У 2018 році Манжосов виступив режисером та сценаристом відео до Дня захисника України та Дня українського козацтва, що відзначається 14 жовтня, під назвою "Лист московському шайтану". У проєкті взяли участь Василь Вірастюк, Віктор Бронюк, Олег Собчук та інші відомі українці.

Конфлікт із Зеленським та "компромат" на майбутнього президента

Однією з причин відходу Манжосова з "Кварталу" міг стати серйозний конфлікт із Зеленським, а сам колектив вирішив не виносити подробиці на публіку. "Я не хочу обговорювати цю тему, тому що такі моменти в житті досить непрості і легко не проходять внутрішньо. У моєму житті з головою вистачає стресів, і мені складно згадувати те, що трапилося, знову", — говорив тоді про конфлікт із Манжосовим Зеленський.

11 квітня 2019 року Манжосов збирався провести зустріч із журналістами та дати інтерв’ю з приводу своїх стосунків із Зеленським. Це сталося якраз перед президентськими виборами. Пізніше сам Денис не з’явився на пресконференції.

"Спікера не буде. Пан Манжосов прибув до цієї зали за годину до пресконференції, оглянув зал і вийшов покурити у двір. Потім сів у таксі та поїхав", — повідомив організатор заходу.

Перед майбутнім виступом Манжосова чекали журналісти та колеги з "Кварталу 95". Актор студії Олександр Пікалов повідомив, що розмовляв з Денисом, і той зізнався, що йому запропонували гроші та просування його творчого проєкту в обмін на те, що розповість про Зеленського викриваючі факти. Однак, хто саме зробив цю пропозицію, невідомо.

Сам Манжосов писав організаторам зустрічі, що йому весь ранок погрожують: "Я приїхав, побачив своїх колишніх друзів і змінив своє рішення. Прошу вибачення у всіх присутніх. Протягом 2 годин запишу і викладу своє звернення. Гадаю, так буде правильно".

Фото: detector.media

За кілька годин Манжосов з’явився на телеканалі "Прямий", де заявив, що Зеленський не вживає наркотики та спростував чутки, що йому надходили погрози. "Я кажу вам, що це неправда, це дурість, висмоктана з пальця", — відповів шоумен на питання ведучого програми.

Де зараз Денис Манжосов і як виглядає

Судячи зі сторінок Манжосова у соцмережах, у 2021 році він набирав сценаристів для роботи на телебаченні у Києві.

Фото: www.facebook.com
Денис Манжосов у грудні 2021 року був у Києві. Фото: www.facebook.com

Колишній кварталівець, як і раніше, активно займається режисурою і підтримує Україну у війні з РФ. 2022 року після вторгнення Манжосов готував зйомки документального проєкту "Цивільні професії війни".

Фото: www.facebook.com
Фото: www.facebook.com
Фото: www.facebook.com

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський мав конфлікт із ведучим КВК Олександром Масляковим. Нагадаємо, що путініста не стало 8 вересня 2024 року.