Від неї відмовилася рідна дочка: де зараз Сніжана Єгорова, яка назвала Путіна "героєм" і образила українок (фото, відео)

Читать на русском
Автор
797
Сніжана Єгорова — відома українофобка Новина оновлена 17 вересня 2024, 16:27
Сніжана Єгорова — відома українофобка. Фото Колаж "Телеграф"

Сама Єгорова невтішно висловлюється про свою старшу дитину

Відома телеведуча Сніжана Єгорова, яка народилася та зробила успішну кар’єру в Україні, продовжує виступати із пропагандистськими заявами, обзивати українців та захисників країни. Від неї навіть відхрестилася рідна дочка Стася Ровінська.

За свої агресивні вислови Єгорова добре поплатилася. "Телеграф" розповідає, чим оскандалилася телеведуча, де зараз перебуває та як виглядає.

Що відомо про Сніжану Єгорову

Сніжана Єгорова — телеведуча та актриса родом з України (народилася у Новій Каховці Херсонської області). Закінчила Київський державний інститут театрального мистецтва імені Карпенка-Карого, після якого працювала акторкою Театру драми та комедії на лівому березі Дніпра.

Здобула славу завдяки роботі ведучої хіт-параду "Хмарочос" (ICTV), "Сніданку з 1+1" та шоу "Медовий місяць", ранкової програми "Підйом" та дейтинг-шоу "Герої&Коханці" (Новий канал), програми "Ми все про вас знаємо" (Інтер), шоу "Народна зірка" (Україна). Знімалася у кіно.

сніжана Єгорова в молодості
Фото: instagram.com/snezha_egorova
сніжана Єгорова
Фото: antonina.detector.media

Особисте життя Сніжани Єгорової

Була одружена з українським режисером Семеном Горовим, від якого народила дочок Анастасію (1992) та Олександру (1997). З 2006 по 2015 рік одружена з Антіном Мухарським (відомим як Орест Лютий). У цьому шлюбі у них народилися троє дітей: дочка Орина (2010) та сини Андрій (2007) та Іван (2012).

сніжана Єгорова Антін Мухарський
Єгорова та Антін Мухарський. Фото: tochka.net
сніжана Єгорова
Фото: instagram.com/snezha_egorova

Українофобні заяви та любов до Путіна

"З приводу Майдану хочу також сказати про соціальні стандарти… — скільки там, у цих наметах протестувальників, було зроблено абортів жінкам низької соціальної відповідальності, які благополучно обслуговували сексуальними ласками протестувальників, нікчемних та маргіналізованих чоловіків, які приїхали з усіх…", — так висловилася про українок Єгорова у відеозверненні у 2020 році на тему подій на Майдані під час Революції Гідності.

Пізніше в інтерв’ю для Youtube-каналу ПРЯМО_TALK Єгорова сказала, що їй "не подобаються ці герої (люди на Майдані — ред.), ці рагулі, що вилізли незрозуміло звідки. Селюки, які говорять суржиком. І готові своє життя покласти … Своє життя, яке? Життя, яке собою нічого не представляє".

Українофобка була частою гостею проросійських ток-шоу. Наприклад, у 2020 році на каналі "Наш" Мураєва Єгорова заявила, що "російська мова – це надбання українського народу і це потрібно визнати як факт".

У січні 2022 року Єгорова публічно висловилася на підтримку російського диктатора Володимира Путіна, написавши відповідний пост у Фейсбуці.

"Я підтримую Володимира Путіна! І нехай ця таблетка від безумства очистить ваш мозок від темного боку свідомості! Дивіться, як акт екзорцизму! Якщо не хочете, щоб на пекло перетворився ваш дім!", — написала Єгорова.

володимир путін

За два дні до повномасштабного вторгнення РФ ведуча назвала Путіна "героєм нашого часу". Тоді диктатор офіційно визнав "незалежність" так званих псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР".

володимир путін

У березні 2022 року Єгорова з Туреччини неочікувано публічно відмовилася від своїх колишніх заяв. Це сталося після того, як вона звернулася до українського консульства в Анталії для продовження закордонних паспортів своїх дітей. Проте їй було відмовлено, оскільки вона підтримувала дії Росії.

Стася Ровінська зреклася матері

У квітні 2022 року українська телеведуча попросила своїх підписників у соцмережі стерти з пам’яті ім’я її матері. "Не пишіть про неї, не звертайте уваги, ніякої. Тільки так їй можна зробити боляче", — написала Ровінська в Інстаграмі.

Стася Ровінська

У липні 2024 року Стася попросила підписників поскаржитися на відео, в якому її пропутінська мати знову ображає українок: "…патріоток, скажених якихось молодих дівчат з кільцями в носі, папуасок тупих, які розповідають українською мовою, що нам не виграти цю війну без баб". У результаті канал Єгорової на YouTube був повністю заблокований.

сніжана Єгорова

Де Сніжана Єгорова зараз

Ведуча продовжує перебувати у Туреччині разом зі своїми молодшими дітьми. Єгорова веде сторінку в Інстаграмі, яка не відображається людям, які живуть в Україні, та публікує антиукраїнські пости та відео.

сніжана Єгорова
Фото: instagram.com/snezha_egorova/

У день народження старшої доньки, яка зараз успішно будує кар’єру в США, Єгорова зробила окремий допис, в якому похвалила себе як матір, але й з докором відписала про Ровінську. "І навіть якщо твої діти сруть тобі на голову, це свідчить лише про одне, ти дав їм крила і навчив їх літати!!!", — видала українофобка.

Стася Ровинська сніжана Єгорова
Фото: instagram.com/snezha_egorova/
сніжана Єгорова
Фото: instagram.com/snezha_egorova/

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Росії знімалася дружина зрадника України Євгена Мураєва. Дізнайтеся, де зараз актриса Катерина Гордієнко та що говорить про війну.