Ображена дівчинка і дерево любові: як виглядала і що говорила Ані Лорак, коли востаннє була в Україні (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 вересня 2024, 13:34

Подейкували, що співачка готувала ґрунт для повернення на українську сцену

Відома співачка-запроданка Ані Лорак, яка з початку повномасштабної війни остаточно стала на бік Росії, ще 2021 року готувала собі ґрунт для повернення на українську сцену. Тоді співачка випустила україномовну пісню і вперше за 7 років дала інтерв’ю на українському телебаченні.

"Телеграф" вирішив згадати, як виглядала і що говорила Ані Лорак, коли востаннє була у публічному просторі України.

Відкриті джерела

Ані Лорак – останнє інтерв’ю в Україні

У жовтні 2021 року у програмі "ЖВЛ" вийшло перше за 7 років інтерв’ю Ані Лорак. З 2014 року співачка не давала концертів в Україні та не коментувала публічно свою позицію. На той час вона, схоже, вирішила підготувати ґрунт для повернення на українську сцену — випустила україномовну пісню та зіграла два поспіль концерти в одеському нічному клубі. А потім дала інтерв’ю, де зробила кілька заяв. Примітно, що в цьому інтерв’ю Лорак говорила чистою українською мовою.

Тоді Ані Лорак наговорила багато всього, що викликало бурхливий резонанс у соцмережах. Так, співачка сказала, що їй немає різниці для кого співати — для росіян чи українців, адже вона чи то "дерево любові", чи то "пташка, який несе любов".

Крім того, артистка заявила, що цькування на неї почалося за "замовленням" якоїсь жінки, яка їй заздрить. А ще вона як дівчинка образилася, що ніхто з колег-артистів, політиків чи бізнесменів за неї не заступився, адже всі слухали її пісні. При цьому співачка натякнула, що продовжуватиме виступати і в Росії, а на 2022 рік планувала концерти в Україні.

"Я потрібна вам. А ви потрібні мені", — сказала тоді Ані Лорак.

Проте вже в лютому 2022 року розпочалася повномасштабна війна і співачка не змогла реалізувати свої плани на концерти в Україні. При цьому вона обрала залишатися у Росії, чим остаточно підтвердила свою позицію зрадниці.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ані Лорак переробила зовнішність 13-річної доньки. Якою вона тепер виглядає Софія.