Була суддею "Х-фактора" і хотіла купити у Києві житло: як виглядає зараз російська співачка Ірина Дубцова і що говорить про війну (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 вересня 2024, 14:57

Артистка заявила, що війна ніяк не позначилася на її творчій кар’єрі

Відома російська співачка Ірина Дубцова, як і артистка Анна Трубецька, тривалий час будувала свою кар’єру в Україні. Виконавиця часто приїжджала до нашої країни з концертами, знімала тут свої кліпи та була суддею "Х-фактора" до 2014 року.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як змінилася та чим займається виконавиця хіта "О нем". Також ми довідалися, що Ірина Дубцова говорить про війну.

Ірина Дубцова — як змінилася співачка і чи говорить про війну в Україні

Артистка народилася у Волгограді й з дитинства відчувала любов до музики. Зі шкільних років вона виступала в колективі, а потім потрапила до продюсера Ігоря Матвієнка. Незабаром вона стала учасницею гурту "Девчонки", яку покинула в 2001 році.

Велику популярність приніс їй проєкт "Фабрика зірок-4", в якому Дубцова стала переможницею. Як приз отримала кабріолет, запис сольного альбому і зйомку трьох відеокліпів. Її кар’єра почала стрімко розвиватися не лише в Росії, а й в Україні.

Ірина Дубцова

Співачка приїжджала до нас із концертами та знімала у Києві свої кліпи. Восени 2012 року вона стала одним із членів журі українського проєкту "Х-фактор". Через те, що вона проводила багато часу у столиці України, у 2013 році Дубцова розповіла, що планує придбати у місті "свій куточок", бо втомилася від готелів.

Ірина Дубцова була суддею "Х-фактора" /eg.ru

Але у 2014 році, коли почалася війна на Донбасі, російська співачка залишила проєкт "Х-фактор" і потрапила до бази "Миротворець" за те, що почала відвідувати незаконно анексований Росією Крим.

Ірина Дубцова живе і працює у Росії /https://www.instagram.com/dubtsova_official/

Ірина Дубцова живе в країні-агресорі та продовжує будувати свою кар’єру. Вона підтримала війну та путінський режим, заявивши, що "бійці СВО захищають російські кордони, права людей, а також честь та гідність". За антиукраїнську діяльність співачка перебуває під санкціями РНБО.

Ірина Дубцова підтримала війну проти України /https://www.instagram.com/dubtsova_official/

У 2023 році виконавиця стала ведучою "Золотого грамофона" і вручала грошові премії російським окупантам. У День Росії вона випустила пісню "За нас", присвятивши її учасницям "СВО".

Ірина Дубцова підтримує бійців "СВО" /https://www.deezer.com/

У лютому поточного року в інтерв’ю на YouTube-каналі FAMETIME TV Дубцова заявила, що підтримує війну з першого дня, бо особисто була на Донбасі та бачила, як там мешкають люди.

Ірина Дубцова продовжує займатися творчістю /https://www.passion.ru/

Також співачка підкреслила, що війна ніяк не вплинула на її творчу кар’єру, відсутність концертів в Україні ніяк не вплинула на її життя, оскільки вона давно вже не в’їзна в країну.

"Телеграф" писав раніше, де зараз і що говорить про війну популярний у Росії співак Вітас. Раніше він мешкав в Одесі.