Пішла з шоу-бізнесу і торгує одягом? Де зараз екс-ВІА Гра Надія Мейхер і що відомо про її чоловіка-росіянина

Читать на русском
Автор
647
Надія Мейхар багато років була солісткою гурту "ВІА Гра" Новина оновлена 30 вересня 2024, 10:06
Надія Мейхар багато років була солісткою гурту "ВІА Гра". Фото Колаж "Телеграф"

Співачка колись була мегапопулярною в Україні та в Росії

Надія Мейхер — відома українська співачка, колишня солістка гурту "ВІА Гра", яка на початку 2000-х була мегапопулярною. Надя входила до так званого "золотого складу" жіночого колективу. Однак зараз вона, схоже, повністю пішла із шоу-бізнесу та займається своїм брендом одягу. При цьому співачка не коментує війни в Україні і залишається дружиною російського бізнесмена.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про Надію Мейхер, де вона зараз і що відомо про її чоловіка російського бізнесмена Михайла Уржумцева.

Надія Мейхер

Надія Мейхер — що про неї відомо

Надія Мейхер народилася в селі Збручівка на Хмельниччині 10 квітня 1982 року, зараз їй 42 роки. Вона з дитинства займалася музикою і танцями. А в період з 2000 до 2011 року виступала на сцені у складі популярного жіночого колективу "ВІА Гра", яким керує Костянтин Меладзе. На той час сексуальний жіночий гурт був дуже популярним, вони багато виступали і гастролювали.

Надія Мейхер, ВІА Гра

Після відходу з гурту Мейхер працювала на телебаченні — вона була ведучою програми "Неймовірні історії кохання" та "Неймовірна правда про зірок". Також вона грала у театрі, знімалась у кіно та серіалах. У 2016 році співачка заснувала власний бренд одягу Meiher by Meiher та відкрила перший бутік у Києві.

Паралельно з кар’єрою Надія Мейхер будувала і особисте життя. Вона двічі була одружена. На початку 2000-х співачка народила сина від бізнесмена Олександра Ліщенка. У березні 2012 року вона народила дочку Анну від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, генерального директора Melon Fashion Group. А 2014 року вийшла за нього заміж і в 2015 році народила йому другу дочку Марію.

Надія Мейхер, ВІА Гра

Де зараз Надія Мейхер і що говорить про війну в Україні

На початку повномасштабної війни Надія Мейхер записала відеозвернення та опублікувала його на своїй сторінці в Instagram. У ньому вона намагалася підняти бойовий дух українців та подякувала ЗСУ. Проте пізніше співачка перестала вести свій інста-блог, а невдовзі його викрав якийсь невідомий "продюсер" із РФ. Зараз сторінка артистки взагалі пустує.

Надія Мейхер

Натомість Надія Мейхер створила новий акаунт, в якому рекламує одяг свого бренду. Співачка час від часу публікує фотосесії з різних країн, де демонструє свої речі, і мовчить про війну в Україні.

Надія Мейхер чоловік
Надія Мейхер із чоловіком Михайлом Уржумцевим

Як пишуть ЗМІ, артистка повністю пішла з шоу-бізнесу, перестала виступати як співачка та зосередилася на продажу одягу. Раніше були чутки, що Мейхер переїхала жити в Росію до чоловіка Михайла Уржумцева. Проте під постами у соцмережі співачка залишає геолокації з Греції, Франції, Австрії та України. Акаунт свого бренду Надія веде українською та англійською мовами.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала та одягалася Дорофєєва до популярності. Вона не завжди була такою стильною.