"Завдає їй великих страждань": з Кейт Міддлтон трапилася неприємність після курсу хімієтерапії

Читати російською
Автор
Новина оновлена 30 вересня 2024, 18:48

Принцеса більше не зможе бути відкритою для публіки в майбутньому

Кейт Міддлтон зіткнулася з негативною реакцією після того, як оголосила про закінчення курсу хімієтерапії. 9 вересня принцеса виклала відеозвернення, в якому розповіла не лише про своє лікування, а й показала моменти з близькими людьми: чоловіком Вільямом, батьками та дітьми – Джорджем, Шарлоттою та Луї.

Зворушливий ролик шанувальникам британської монаршої сім’ї сподобався, проте знайшлися й ті, яким Кетрін видалася награною, а її розповідь — нещирою. Як розповів інсайдер виданню In Touch, такий негатив сильно ранив 42-річну герцогиню Уельську, завдав їй "великих страждань".

"Це стало для Кейт жорстоким нагадуванням про те, що коли вона виставляє себе напоказ, завжди буде зустрічатися цинізм", — розповіло джерело. Ба більше, дружину спадкоємця британської корони порівняли зі скандальною Меган Маркл.

"Хоч би як вона намагалася уникати негативних відгуків, важко ігнорувати той факт, що деякі люди кажуть, що вона "зображує Меган", і що відео було занадто вигадливим і занадто постановочним", — заявив інсайдер, близький до оточення королівської родини.

Зазначається, що Кейт Міддлтон – людина, яка дуже серйозно ставиться до громадської думки. Вона так старанно працює, щоб ніколи не помилитися, тому її зазвичай так усі хвалять. Вона не приймає це як належне і цінує це, але вона також звикла бути одним з улюблених членів сім’ї, якщо говорити про публіку та пресу.

"Вона щиро приголомшена тим, що люди намагаються її принизити, коли вона була такою щирою та непідробною. Це прикро, і тепер вона відступає і переглядає свою позицію щодо того, щоб бути такою відкритою в майбутньому", — сказало джерело.

Нагадаємо, що до кінця 2024 року Кейт Міддлтон може знову з’явиться на публіці. Раніше її молодший брат Джеймс Міддлтон вперше поділився, як його сестра почувається після 9-місячного лікування раку.