Не поділяла позицію батька: що відомо про єдину доньку В’ячеслава Добриніна, яка підтримала Україну

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 жовтня 2024, 14:59

У покійного композитора залишилася єдина донька, але є позашлюбний син

У вівторок, 1 жовтня, стало відомо про смерть відомого російського композитора та виконавця В’ячеслава Добриніна. Він помер на 78 році життя в одній із московських клінік. Відомо, що в артиста залишилася єдина дочка Катерина, а ще за чутками, він має позашлюбного сина.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про Катерину Добриніну, яка не поділяла проросійську позицію батька та підтримувала Україну.

Катерина Добриніна — що про неї відомо

Композитор В’ячеслав Добринін двічі був одружений. У його першому шлюбі з Іриною Борисівною 1978 року у них народилася дочка Катерина. Нині їй 46 років, і вона сама має двох дорослих дітей.

Після розлучення батьків Катерина залишилася жити з матір’ю, але підтримувала теплі стосунки із батьком В’ячеславом Добриніним. Після школи вона здобула освіту у ВДІКу і з ранніх років пробувала себе як актриса, знімалася у російських фільмах. Однак пізніше вона закинула кінематограф, переїхала до США і там одружилася з американцем Шейном Макгаффі. У шлюбі з ним Катерина Добриніна народила двох дітей – дочку Соню та сина Олександра.

До слова, онуки композитора В’ячеслава Добриніна підтримували теплі стосунки з дідусем і навіть успадкували його талант. Так, Соня навіть виступала на одній сцені з дідом.

Кілька років тому Катерина Добриніна розлучилася з американським чоловіком, але разом із дітьми залишилася жити у Нью-Йорку. Там вона спочатку працювала вчителем у місцевій школі, а тепер займається нерухомістю.

Відомо, що на відміну від знаменитого батька В’ячеслава Добриніна, його доросла дочка підтримала Україну, коли розпочалася повномасштабна війна, розв’язана Росією в Україні. А ось її батько відкрито виступав на підтримку Росії та заявляв про свою вірність батьківщині.

Тим часом у російських ЗМІ вже почали обговорювати, кому дістанеться спадщина відомого композитора В’ячеслава Добриніна. Так, повідомляється, що все майно буде ділитися між його дочкою Катериною та другою дружиною, яка була з ним до смерті. При цьому варто зазначити, що раніше з’явився позашлюбний син В’ячеслава Добриніна, якого композитор ніби як визнав. Чи вступатиме він у спадок, поки невідомо.

Раніше "Телеграф" розповідав, що говорить про війну Яна Рудковська, яка має українське коріння. Її тато із Черкас, а дідусь зі Львова.