Старший від депутата, молодші від шоумена: як виглядають діти Каті Осадчої та що відомо про їхніх батьків (фото)

Читать на русском
Автор
Катерина Осадча одружена з ведучим Юрієм Горбуновим Новина оновлена 04 жовтня 2024, 17:13
Катерина Осадча одружена з ведучим Юрієм Горбуновим. Фото Колаж "Телеграфу"

41-річна зірка "Світського життя" є мамою трьох прекрасних синів

Українська ведуча Катерина Осадча лише недавно привітала свого старшого сина Іллю з 22-річчям. Вона також є матір’ю молодших синів, які з'явилися у шлюбі зірки "Світського життя" з шоуменом Юрієм Горбуновим.

Осадча була одружена двічі. "Телеграф" розповідає, що відомо про її чоловіків і як виглядають підрослі діти 41-річної телеведучої.

Перший шлюб Каті Осадчої

2001 року телеведуча вийшла заміж за бізнесмена та народного депутата від "Партії зелених" Олега Поліщука, а вже через рік народився син Ілля. Розлучилася телеведуча із чоловіком у 2004 році. Відомо, що у 2011-му Поліщук втратив депутатство.

катя Осадча олег поліщук весілля
Осадча вийшла заміж за Олега Поліщука у 2001 році. Фото: sensatsiya.com

"Якби наш шлюб тривав двадцять років, я би страждала, що залишилася одна після довгого спільного життя. А так як ми прожили з чоловіком всього три роки, після розлучення я не відчувала особливої туги. Мене дуже підтримували батьки. Якщо чесно, коли пішов чоловік, мені стало легше", – розповідала телеведуча у 2019 році.

катя Осадча олег поліщук
Фото: sensatsiya.com

Первісток Осадчої навчається у США — в Мерілендському університеті в галузі IT. Після закінчення навчання хлопець планує повернутися до України.

катя Осадча ілля поліщук
Фото: instagram.com/kosadcha

Шлюб із Юрієм Горбуновим

Ведуча "Світського життя" вийшла заміж за шоумена у 2017 році. Пара дуже довго приховувала свій роман, аж до народження спільного сина Івана (18 лютого 2017). Цього року хлопчик пішов у другий клас. 19 серпня 2021 року у пари народився другий син, якого назвали Данилом.

Катя осадча Юрій Горбунов
Фото: instagram.com/kosadcha

Зіркове подружжя живе у заміському котеджі Київської області, в селі Романків. Їхніми сусідами виявились співачка Настя Каменських та Потап, який виїхав під час війни з України.

юрій горбунов сини іван данило
Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов Катя осадча
Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Катя осадча Юрій Горбунов діти
Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

Раніше ми розповідали, що Іван Пелих втратив свого батька у 7 років. Дізнайтеся, як зараз виглядає єдиний син Ігоря Пелиха, який загинув у ДТП у 2009 році.