Романтик, часто дарує квіти: як виглядає чоловік Віри Кекелії з "Жіночого кварталу", якому вона народила двох дітей

Читати російською
Автор

Їхня романтична історія почалася на "Голосі країни"

Віра Кекелія – відома українська співачка, актриса та телеведуча. Багато хто знає її як учасницю "Жіночого кварталу". 2017 року дівчина вийшла заміж за Романа Дуду, і через 7 років у них уже двоє дітей. Однак про її чоловіка відомо не так багато.

"Телеграф" вирішив з'ясувати, як виглядає чоловік Віри Кекелії, котрий дуже романтичний і часто дарує їй квіти. І чому під час війни пара мало не розлучилася.

Віра Кекелія — як виглядає її чоловік Роман і що про нього відомо

Співачка, учасниця "Жіночого кварталу" та ведуча шоу "ЖВЛ" Віра Кекелія свого часу брала участь у сьомому сезоні вокального шоу "Голос країни". І саме там вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Романою Дудою, це було в останній день "сліпих прослуховувань", у яких він також брав участь. Як згадували закохані, між ними одразу виникла хімія, проте стосунки зав’язалися лише з часом.

Якось Роман вирішив запросити Віру до себе на роботу в готель, щоб показати, як зсередини влаштовано роботу цього бізнесу. Проте в останній момент передумав і запропонував просто прогулятися містом.

"Чому, як, навіщо, я не знаю, але мені дуже цього хотілося. І ми зустрілися, випили каву, сходили в кіно. І настільки все невимушено і легко пройшло!" — розповідав Роман Дуда в інтерв’ю журналу Viva!

Примітно, що спочатку Віра та Роман приховували свої стосунки і ніхто з оточення не здогадувався, що вони готуються до весілля. А весілля відбулося 17 жовтня 2017 року. Як поділилися закохані в тому ж інтерв’ю, вони завжди мріяли про "весілля для двох", тому взяли фотографа і вирушили в красиві локації у весільному вбранні та влаштували собі красиву фотозйомку в стилі Love Story.

Після весілля молодята пожили трохи "для себе" і вже 30 квітня 2020 року на світ з’явився первісток Віри та Романа – син Іван. А в серпні 2022 року, вже під час війни, подружжя вдруге стало батьками – у них народився ще один син.

Чому Віра Кекелія ледь не розлучилася з чоловіком

У сімейному житті Віри Кекелії та Романа Дуди був момент, коли вони мало не розлучилися. Це було у грудні 2021 року. Як розповідала співачка в інтерв’ю, перед початком повномасштабної війни, її чоловік Роман був упевнений, що скоро все почнеться і Вірі з дитиною треба виїхати з країни.

"Він мені казав, що треба їхати, а я йому казала: "Ти у своєму розумі? Куди їхати, навіщо їхати? Нічого не буде". І у нас були скандали величезні. Ми вирішували, що розлучатимемося. Ви начебто впираєтесь один в одного і не чуєте", — розповідала співачка про той період.

Спочатку Віра залишилася, а вже перед другими пологами у серпні таки виїхала з України та народжувала другу дитину в Грузії. А їхні стосунки з чоловіком налагодилися якраз на відстані. Вони переосмислили свої стосунки та залишили розмови про розлучення у минулому.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає кохана Павла Зіброва, яка стала другою дружиною артиста. Вони вже 30 років разом.