Пішла від чоловіка до коханця-музиканта: що відомо про дружину В’ячеслава Добриніна, яка була з ним до самої смерті

Читать на русском
Автор
В’ячеслав Добринін двічі був одружений і обох дружин звали Іринами Новина оновлена 04 жовтня 2024, 19:45
В’ячеслав Добринін двічі був одружений і обох дружин звали Іринами. Фото Колаж "Телеграф"

Жінка й не думала, що її інтрижка з Добриніним переросте у багаторічний шлюб

У вівторок, 1 жовтня, стало відомо про смерть відомого російського композитора та виконавця В’ячеслава Добриніна. Він помер на 78 році життя в одній із московських клінік. До кінця днів поряд із композитором була його друга дружина Ірина, з якою він випадково познайомився, коли вона була ще заміжня.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про Ірину Добриніну, яка спочатку була коханкою, а потім стала дружиною відомого музиканта та композитора.

В’ячеслав Добринін

Ірина Добриніна — що про неї відомо

В’ячеслав Добринін був двічі одружений. Першою його дружиною була також жінка на ім’я Ірина. У їхньому шлюбі 1978 року народилася дочка Катерина. Коли вона була маленькою, батьки розлучилися, проте композитор зберіг дружні стосунки з колишньою дружиною та брав участь у житті доньки.

В’ячеслав Добринін, дружина

Незабаром В’ячеслав Добринін познайомився з другою дружиною, теж Іриною. Вона тоді була одружена з футболістом московського "Динамо". В’ячеслав Добринін був давнім уболівальником цього клубу. На одному з матчів вони й побачили одне одного вперше. А потім зустрілися ще раз на дні народження Валерія Газзаєва, з яким дружив композитор. Того вечора Ірина та В’ячеслав роззнайомилися, багато спілкувалися та танцювали.

В’ячеслав Добринін дружина Ірина

І після тієї вечірки музикант зрозумів, що закохався. Вони почали таємно зустрічатися з Іриною, стали коханцями, але вона не думала, що це переросте у міцний союз.

Ірина невдовзі пішла від чоловіка та почала жити зі старшим на 13 років В’ячеславом Добриніним. І хоч її вибір не схвалили рідні, вона не стала слухати нікого. Через 10 років цивільного шлюбу композитор узяв Ірину в офіційні дружини. На момент смерті В’ячеслава Добриніна їхній сімейний стаж з Іриною становив близько 30 років. А ось спільних дітей у пари не було.

В’ячеслав Добринін із дружиною

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про єдину доньку В’ячеслава Добриніна, яка підтримала Україну. Вона не поділяла позицію батька.