З коротким волоссям та милою посмішкою: як співачка Руслана Лижичко виглядала в юності (фото)

Читать на русском
Автор
Руслана Лижичко — як виглядала артистка в молодості Новина оновлена 05 жовтня 2024, 22:31
Руслана Лижичко — як виглядала артистка в молодості. Фото Колаж "Телеграфа"

З дитячого віку Руслана захоплювалась музикою

Виконавиця Руслана Лижичко переписала історію нашої країни, адже стала першим артистом з України, який здобув перемогу на конкурсі "Євробачення". Зараз співачка продовжує радувати фанатів своїми хітами та займається благодійністю, а ще у 51 рік може похвалитися стрункою фігурою та виразною зовнішністю.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як Руслана виглядала в юності та чим захоплювалася. У мережі є архівні знімки знаменитості до того, як вона стала дуже популярною.

Як Руслана Лижичко виглядала у молодості

Українську співачку одразу можна впізнати на знімках, зроблених у дитинстві та юності, оскільки одразу впадає у вічі її миловидне обличчя та посмішка. Артистка народилася у 1973-му році у Львові та з дитинства виступала на сцені.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко у дитинстві, Фото: прес-служба Руслани

Руслана співала у дитячих групах та виступала в ансамблях. Батьки підтримували її любов до музики, тому майбутня зірка закінчила музичну школу, а потім вступила до диригентського відділення у Львівській консерваторії ім. Лисенка.

Руслана Лижичко у молодості
Руслана Лижичко з коротким волоссям, Фото: facebook.com/ulia.lord.official
Руслана Лижичко
Як Руслана Лижичко виглядала у молодості

У молодості у знаменитості було коротке, трохи кучеряве чорне волосся. У мережі є кадри, де вона позує разом із чоловіком Олександром Ксенофонтовим.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко разом із чоловіком, Фото: facebook.com/ruslana.lyzhychko

У 1993 році в неї стрімко почала розвиватися музична кар’єра. Руслана перемогла у фестивалі "Червона Рута", пізніше почала займатися радіорекламою і в 1997 році знову виборола перше місце в "Таврійських іграх". У тому ж році вона презентувала свій перший кліп на пісню "Ти". У свої 24 роки співачка постала перед публікою, змінивши свій імідж. У неї було пишне кучеряве волосся і сукня з розрізом до стегна.

Руслана Лижичко розвивалася у музичній сфері, випускала хіт за хітом та у 2004 році представила Україну на конкурсі "Євробачення". Тоді артистка підкорила сцену своїм голосом, енергетикою та дикими танцями. Співачка була з довгим прямим волоссям у "хижому" костюмі та з розкішним, підкачаним тілом, яке змогла зберегти у 51 рік.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко на конкурсі "Євробачення"

"Телеграф" писав раніше, що Євген Кошовий колись поголився заради ролі, а потім перетворив лисину на свою "фішку". Ось як гуморист виглядав у молодості.