Від шоумена з циліндром на голові до серйозного співака: як зараз виглядає і де перебуває Дмитро Коляденко

Читати російською
Автор

Шоумен завжди був яскравим і викликав різні реакції у суспільства

Дмитро Коляденко — один із найяскравіших і найбільш впізнаваних шоуменів, танцюристів і телеведучих в Україні. Завдяки своєму ексцентричному стилю, запальній енергії та відкритості, він завоював серця багатьох глядачів.

Однак зараз Дмитро Коляденко став набагато рідше з’являтися в інфопросторі. "Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз шоумен, чим він займається і як виглядає.

Свою кар’єру Дмитро Коляденко розпочав у Сумському драматичному театрі, де працював після армії. Вже через два роки він переїхав у Київ, і будучи очільником балетної группи "Арт-класик", яка була створено в Сумах, брав участь у мюзиклах "Фігаро", "Снігова королева", "Попелюшка".

Дмитро Коляденко також був постановником танцювальних номерів для телепроєкту "Шанс". У 2008 році став ведучим програми "Шоуманія", а також був членом журі "Фабрики зірок".

Фото: novy.tv /novy.tv

В медіа він завжди був "людиною-святом" і веселим чоловіком. Шоумен з’являвся у різних проєктах у незвичайних образах та цікавих костюмах.

Фото: t1.ua /t1.ua

Особисте життя

Шоумен завжди привертав багато уваги до свого приватного життя. Коляденко мав тривалі стосунки з українською співачкою Іриною Білик. Їхній роман розпочався на початку 2000-х, і це був один із найобговорюваніших союзів у шоу-бізнесі України. Вони часто з'являлися на публіці разом і демонстрували свої почуття. Однак їхні стосунки завершилися розривом, і кожен з них пішов своїм шляхом.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna /instagram.com/bilyk_iryna

Також Дмитро Коляденко має сина від першого шлюбу з Оленою Коляденко. Пилип Коляденко також відомий у медійному просторі — він є учасником гурту Kadnay, продюсером якого є його мати.

Фото: liza.ua /liza.ua

Чим зараз займається Дмитро Коляденко

В інтерв’ю Славі Дьоміну шоумен зізнавався, що з початком війни в Україні у нього виникло бажання стати більш серйозним і припинити бути "клоуном". Дмитро Коляденко також поділився, що усі свої яскраві костюми та циліндри віддав на виставу "Кабаре".

2 роки тому Дмитро Коляденко випустив пісню "Жити" та кліп, у якому він співає і грає на фортепіано. Також вийшли й інші треки виконавця, які мають глибокий зміст.

В серпні 2024 року стало відомо, що Дмитро Коляденко доєднався до команди Закарпатського академічного музично-драматичного театру. Він працює там як артист балету.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядав у молодості Ігор Кондратюк. Ведучий "Караоке на майдані" дуже змінився.