Вихваляв українців, але швидко "перевзувся": де зараз екссуддя "Х-Фактор" Сосєдов і що каже про війну

Читать на русском
Автор
Сергій Сосєдов був у журі шоу "Х-фактор"
Сергій Сосєдов був у журі шоу "Х-фактор". Фото Колаж Телеграфу

Одіозний ведучий упродовж 5 років жив в Україні

Сергій Сосєдов — відомий музичний критик, журналіст та телеведучий, який здобув популярність завдяки участі в журі на різних телевізійних шоу, таких як "Х-Фактор". До початку повномасштабного вторгнення він жив у Києві і був досить відомим в Україні.

Ведучий неодноразово негативно висловлювався про Україну і заявляв, що у нас йде "неонацистська пропаганда", хоч і до початку війни вихваляв українську природу і розповідав, які у нас приємні люди. "Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Сергій Сосєдов.

Що відомо про Сергія Сосєдова

Сергій Сосєдов народився Сергій Сосєдов у Москві. Здобув освіту журналіста і працював у російських виданнях. У 2010 році шоумен став членом журі українського шоу талантів "Х-Фактор". Також у 2011 році також був учасником шоу "Танці з зірками".

Сергій Сосєдов

Завдяки тому, що Сосєдов обіймав суддівське крісло "Х-Фактор", він став відомим в Україні. Він мав багато прихильників та прихильниць, хоч і мав неоднозначну репутацію.

Критика України

Коли Сосєдов жив в Україні, він висловлювався про нашу країну виключно позитивно. Однак раптово критик "перевзувся" і підтримав режим Кремля. Він заявляв, що українцями "керують із США", тому "примирення України і Росії неможливе".

Сергій Сосєдов

"Зараз примирення Росії і України не відбудеться, тому що Україна керована США, вона стала плацдармом США проти Росії. Ми не зможемо вже помиритися, тому що там диктує Америка, вона просто не дозволить, нам не дозволять вже дружити з Україною, треба думати головою політикам!" — говорив Сергій Сосєдов.

Сосєдов про тих, хто підтримує Україну

Розкритикував Сосєдов і тих росіян, які підтримали Україну і виїхали з країни-агресорки. Зокрема, він негативно висловився про Аллу Пугачову та Максима Галкіна.

"Поїхала вона, думаю, для того, щоб їй не докучали питаннями про Україну. І взагалі, їй вже набридли всі питання. Я дивуюся, що до неї у когось взагалі залишилися якісь питання. Мабуть, у тих, хто її зовсім не знає і мало знайомий з її життям і творчістю. Хто добре знає біографію Пугачової, вже давно не ставить їй ніяких питань", — говорив Сосєдов про Пугачову.

"Якщо Галкін базікає всяку нісенітницю і паплюжить наші збройні сили, його потрібно поставити на місце", — висловлювався Сосєдов про Галкіна.

Де зараз Сергій Сосєдов

Ведучий продовжує будувати кар’єру у Росії. Він рідко з’являється в соцмережах, але відомо, що він знімається у російських телешоу.

Фото: instagram.com/superstar_ntv

Нещодавно стало відомо, що його звільнили з посади ведучого одного з пропагандистських телеканалів. Керівництво цього каналу просто не продовжило контракт із ним.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає і де перебуває Дмитро Коляденко. Шоумен значно змінився з початком повномасштабного вторгнення.