Співали російською, але змінилися: де зараз дует TamerlanAlena і що кажуть про зірок, які виїхали з України

Читать на русском
Автор
732
Дует TamerlanAlena був відомим у Росії Новина оновлена 10 жовтня 2024, 11:55
Дует TamerlanAlena був відомим у Росії. Фото пресслужба

Гурт не виступав у Росії, але співпрацював із російським виконавцем

Відомий дует співаків TamerlanAlena, які також подружньою парою, раніше часто виступали у Росії. Гурт швидко став популярним, хоч і співав спочатку російською. Про те, що колектив — український багато дізнався лише на початку війни.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз дует TamerlanAlena, як вони змінилися з початку повномасштабного вторгнення і що кажуть про колег-артистів, які виїхали з України.

Що відомо про дует TamerlanAlena

Альона Омаргалієва і Тамерлан (справжнє ім’я Юрій) познайомилися у соцмережі Однокласники. Незабаром вони вирішили записати спільний трек. Проривом для гурту стала пісня "Хочу с тобой", на яку було знято перший кліп. Також "залетів" кліп на трек "Все будет хорошо".

Тамерлан і Альона
Фото: m1.tv

Дует став широко відомим, і з ним стали співпрацювати популярні зірки, Наприклад, виконавець Kobe, який створював хіти для Snoop Dogg, Akon, Fabolous, Rick Ross.

У 2013 році вийшов перший альбом гурту і цього ж року пара зіграла весілля. Мало хто знав, що за пристрасним коханням у кадрі, у житті виконавці також були у стосунках. За рік у подружжя народився син Тимур.

Тамерлан і Альона

Гурт до повномасштабного вторгнення

До 2022 року дует виступав російською, хоч у репертуарі іноді з’являлися україномовні треки. Артисти також співпрацювали з російськими виконавцями, такими як Баста. Однак, за словами Альони Омаргалієвої, у Росії вони були лише кілька разів, але концертів там не давали.

Тамерлан і Альона і Баста

Де зараз гурт TamerlanAlena

Виконавці залишилися в Україні. З початком повномасштабного вторгнення вони повністю перейшли на українську мову і стали записувати треки українською.

На початку повномасштабного вторгнення Альона з сином виїхали на Захід України. Тамерлан вступив у Києві до тероборони. Наприкінці 2023 року він долучився до ЗСУ як доброволець.

Фото: instagram.com/omargalieva.alena

Альона Омаргалієва стала займатися сольною кар’єрою. Вона співає українською і в композиціях підтримує українських жінок.

Тамерлан та Альона Омаргалієва про зірок

В інтерв’ю для Obozrevatel Омаргалієва висвітлила свою позицію щодо українських зірок, які вболівають за Україну з безпечних місць. За словами співачки, вона не засуджує нікого, але зізнається, що вони з чоловіком ніколи не планували жити за кордоном.

"Розумію, що це вибір кожної людини. Ми всі психологічно по-різному налаштовані. Не хочу займатися осудом людей, бо в кожного свої таргани в голові. Я перебуваю тут і сьогодні в Україні, повернулися з Тимуром з-за кордону через три місяці, ніколи не розглядали життя в іншій країні", — ділиться виконавиця.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз Олександр Ревва. Виконавець, який більш відомий як Артур Пірожков, народився у Донецьку і засудив війну, але швидко "перевзувся".