На конкурсі краси у Південній Кореї нагороди отримали учасниці з Росії та Білорусі (фото)

Читать на русском
Автор
821
На конкурсі краси були також учасниці з України Новина оновлена 10 жовтня 2024, 13:20
На конкурсі краси були також учасниці з України. Фото https://www.instagram.com/mrsuniverseofficial/

Організатори конкурсу "Місіс Всесвіт 2024" оголосили ім’я переможниці

З 2 по 10 жовтня у Південній Кореї проходив міжнародний конкурс краси "Місіс Всесвіт 2024". Переможницею цього заходу було визнано учасницю з Білорусі Наталію Дорошко. Друге місце дісталося учасниці з Північної Азії Нікіте Кушве, а третє зайняла росіянка Наталія Чистякова.

Про це повідомили організатори конкурсу на офіційній сторінці в Instagram. Також вони опублікували список інших учасниць аж до 25 місця.

Перед конкурсом представниця Білорусі розповідала про те, що взяла участь у "Місіс Всесвіт 2024", щоб "розповісти про свою країну та великодушний народ" і щоб прославити Білорусь на весь світ.

Наталія Дорошко

Цікаво, що серед учасниць конкурсу краси були й українки — Ганна Стрюк із Києва, Ілона Демків зі Львова та навіть кримчанка Тетяна Осташко. До слова львів’янка також увійшла до списку з 25 фіналісток конкурсу, посівши 20 місце, а кримчанка отримала 16 місце. Усього було 115 учасниць цього заходу.

місіс всесвіт
місіс всесвіт
місіс всесвіт

Зазначимо, що міжнародний конкурс краси "Місіс Всесвіт" проводиться з 2007 року у різних країнах світу. Цього року його приймала Південна Корея. Участь у ньому можуть взяти жінки від 18 до 55 років — заміжні, розлучені чи овдовілі. При цьому варто сказати, що на більшості подібних міжнародних конкурсів останнім часом відмовляються приймати учасниць із Росії та Білорусі через війну, яку розв’язала РФ в Україні. Приміром, Росію позбавили права брати участь у конкурсі краси "Міс Світу-2023", фінал якого проходив в Індії в березні 2024 року.

Місіс Всесвіт 2024

Раніше "Телеграф" розповідав, що колишню "Міс Москва" обдурили більш як на 5 мільйонів рублів. Ось, що їй пообіцяли.