Кучерики мамині? Каменських показала, як виглядала її зіркова мама у молодості (фото)

Читать на русском
Автор
596
Настя Каменських із мамою Лідією Петрівною Новина оновлена 11 жовтня 2024, 15:26
Настя Каменських із мамою Лідією Петрівною. Фото instagram.com/kamenskux

69-річна Лідія Каменських також відома виконавиця

Українська співачка Настя Каменських відома своїм кучерявим волоссям. Мама артистки, Лідія Петрівна Каменських, виявляється, також була і є володаркою кучерявої шевелюри.

Настя показала в Інстаграмі архівне чорно-біле фото, на якому зображено її маленьку та її маму в молодості. "Я і моя мама", — підписала знімок 37-річна виконавиця.

Як бачимо, Лідія Петрівна була дуже стильною у молоді роки. На фото жінка позує у сукні з квітковим принтом, сонцезахисними окулярами та сумкою з довгими ремінцями. Можна з упевненістю сказати, що саме від мами Настя Каменських успадкувала милі кучерики.

Настя Каменських в дитинстві лідія Каменських в молодості
Маленька NK із мамою Лідією Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux

Що відомо про Лідію Каменських

Мама Насті Каменських також співачка. Жінка тривалий час виступала у Народному хорі імені Верьовки. Саме там вона познайомилася із майбутнім чоловіком Олексієм Жмуром. Батько Насті помер у січні 2021 року. Чоловікові було 81 рік.

лідія Каменських олексій жмур
Батьки Насті Каменських. Фото: instagram.com/lida.kamenskux

Лідія Каменських стала тією, хто прищепив своїй дочці любов до музики. Вона відвела маленьку Настю до музичної школи й навіть сама навчала її вокалу.

лідія Каменських
Фото: instagram.com/lida.kamenskux

Раніше "Телеграф" писав, як змінювалася зовнішність Насті Каменських упродовж кар’єри. Також ми розповідали, як виглядає мати Потапа — Людмила Потапенко.