Нею гидують не тільки в Англії: Меган Маркл отримала "ляпас" від своїх земляків

Читать на русском
Автор
1135
Меган Маркл програє у США Новина оновлена 14 жовтня 2024, 16:58
Меган Маркл програє у США. Фото Getty Images

Принцу Гаррі доводиться діяти поодинці, щоб урятувати репутацію

Принц Гаррі зіпсував великі плани своєї дружини Меган Маркл через нову стратегію подружжя з поділу професійного життя в США. Знаменитість поступово втрачає свою популярність, і, як очікується, її суперниця Кейт Міддлтон може внести свою частку в руйнування репутації колишньої актриси.

Як повідомляє the sun, герцог та герцогиня Сассекські вирішили працювати над благодійними проєктами окремо. Але, за словами королівського експерта Інгрід Сьюард, під час своїх сольних виступів Гаррі отримує "позитивну рекламу", тоді як Меган насилу привертає увагу публіки.

Сьюард згадала випадок, коли колишню актрису серіалу "Форс-мажори" помітили 5 жовтня на гала-вечорі у дитячій лікарні Лос-Анджелеса. "Збоку це виглядало так, ніби вона просто позувала перед камерою", — сказала експерт.

меган маркл у червоній сукні
Меган Маркл позує на гала-вечорі у дитячій лікарні Лос-Анджелеса. Фото: Getty Images

Зазначається, що Меган "хоче нагадати людям, що вона все ще поряд", але зараз вся публічна "позитивна" увага дістається Гаррі. Водночас герцог Сассекський "все ще любимчик" у британців, а ось Меган, ймовірно, ніколи більше не буде прийнята королівською родиною.

"У глибині душі люди все ще люблять принца Гаррі і хочуть любити його, я думаю, вони просто дуже, дуже розчаровані в ньому. Але я не бачу того самого щодо Меган", — поділилася експерт.

Нагадаємо, що герцоги Сассекські залишили Британію у 2020 році і влаштувалися в Каліфорнії. З того часу пара отримує погану славу як ключові члени королівської родини через свої недоречні заяви. Зокрема, після скандального інтерв’ю з Опрою Вінфрі, де Гаррі та Меган порушили питання про благонадійність британської монархії.

принц гаррі меган маркл
Гаррі і Меган на церемонії вручення нагороди ESPY 2024 в липні, Голлівуд. Фото: Getty Images

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон та принц Вільям готують удар по іміджу Гаррі і Меган у США. Тим часом герцог Сассекський хоче "примиритися" з родичами, але з однією принизливою умовою.