Казахстан — Україна: де і коли дивитися матч відбору на ЧС-2022

Читать на русском
Автор
Олександр Петраков на тренуванні збірної України
Олександр Петраков на тренуванні збірної України. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Збірна України проведе свою першу гру під керівництвом нового тренера.

У середу, 1 вересня, збірна України проведе виїзний поєдинок в рамках відбору на чемпіонат світу проти команди Казахстану. Зустріч відбудеться в Нур-Султані на "Астана Арені", початок поєдинку — о 17:00 за київським часом. У прямому ефірі в Україні гру покажуть відразу кілька телеканалів.

Стежити за ходом матчу Казахстан — Україна в прямому ефірі можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Крім того, пряма трансляція зустрічі буде доступна на онлайн-платформах oll.tv і megogo (потрібна підписка , — прим. ред.). "Телеграф" проведе текстовий онлайн поєдинку, в рамках якого у нас на сайті в оперативному доступі з’являться відео голів та кращих моментів.

Збірна України виступає у відборі на ЧС-2022 в групі D разом з командами, Франції, Фінляндії, Боснії і Герцеговини та Казахстаном. У стартових трьох турах українці здобули три очка, а в своєму останньому матчі примудрилися зіграти внічию вдома з Казахстаном. До слова, керувати збірною в гостьовій зустрічі буде новий головний тренер — Олександр Петраков.

Турнірне становище команд в групі D
Турнірне становище команд в групі D

Раніше "Телеграф" повідомляв про букмекерських розкладах напередодні матчу.