"Покажи нам, лохам, результат": Леоненко отримав жорстку відповідь від колишнього футболіста (відео)

Читать на русском
Автор
556
Михайло Кополовець та Віктор Леоненко
Михайло Кополовець та Віктор Леоненко. Фото footballua.tv, ФК Минай

Любитель покритикувати футболістів Віктор Леоненко сам став об’єктом критики.

Конфлікт колишнього гравця і спортивного директора "Миная", який нещодавно був покараний за непристойний жест Євгена Селезньова, Михайла Кополовця з футбольним експертом телеканалів "Футбол 1/2/3" Віктором Леоненко набирає обертів.

Кополовець розповів про причини словесної перепалки зі скандальним експертом в шоу "Отдушивдушу" на однойменному YouTube-каналі.

Кополовець не соромився у виразах, обговорюючи конфлікт з Леоненком. Михайло впевнений, що він просто зобов’язаний відповісти на слова експерта, який заявив, що "його не можна підпускати до стадіону". Колишній футболіст "Миная" вважає, що Леоненко занадто довго ображав гравців, сидячи в експертному кріслі, а міг би показати всім свої навички та вміння і очолити будь-який український клуб.

"Візьми і покажи нам, лохам, результат. П*****и з боку дуже легко", — заявив Кополовець.

Леоненко відреагував на відповідну критику, зазначивши, що нічого не збирається доводити Кополовцю, адже "Михайло — футболіст, якого ніхто не знає".

"Я хочу, щоб хлопці в футбол грали, а не за гомілковостопом ганялися. Що у мене ще може бути з футболістом, якого ніхто не знає", — розповів Леоненко в ефірі "Великого футболу".

Відзначимо, раніше в ефірі Леоненко, обговорюючи пенальті в матчі "Рух" — "Динамо" (0:2), заявив, що "Такого, як Кополовця, не можна підпускати до стадіону", натякаючи на те, що Михайло грав досить грубо під час своєї кар’єри футболіста.

Кополовець завершив кар’єру в 2021 році в ФК "Минай", а Леоненко — в 2002 році в "Закарпатті".

Михайло прославився також тим, що його інтерв’ю стало мемом:

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Рустам Худжамов назвав ситуацію між Олександром Петраковим та Русланом Маліновським патовою.