Луческу образився на свого форварда в переможному матчі зі "Львовом" (відео)

Читать на русском
Автор
Мірча Луческу був незадоволений Владиславом Супрягою
Мірча Луческу був незадоволений Владиславом Супрягою. Фото ФК Динамо (Київ)

Без скандалу гра "Динамо" не обійшлася.

У суботу, 16 жовтня, "Львів" в рамках матчу 11-го туру чемпіонату України, який стартував ще в п’ятницю грою "Шахтар" — "Зоря" (6:1 ), приймав "Динамо". Зустріч пройшла у Львові на однойменній арені і завершилася переконливою перемогою гостей з рахунком 1:4.

Перемогу гостям принесли точні постріли Віталія Буяльського, Віктора Циганкова і Дениса Гармаша (дубль). Примітно, що імениті гості поступалися по ходу зустрічі. Рефері поєдинку Катерина Монзуль за допомогою VAR призначила пенальті у ворота Георгія Бущана за гру рукою Віталія Миколенка. "Вирок" реалізував хорват Фране Чирʼяк.

Примітно, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу на 41-й хвилині замінив нападника Владислава Супрягу на Гармаша. В трансляцію гри потрапив момент, коли Містер кричав в сторону нападника: "Що ти робиш?". Супряга, залишаючи поле, не потиснув румунському тренеру руку.

Повний відеоогляд зустрічі:

Ця перемога дозволила "Динамо" (29 очок) зберегти за собою лідерство в першості, "Львів" (6 очок) залишився на 13-й позиції. У наступному турі "Біло-сині" зіграють проти "Дніпра-1" (24.10.2021), а "Городяни" відправляться в гості до "Чорноморця" (23.10.2021).

Раніше "Телеграф" повідомляв, де і коли подивитися найближчий матч киян у Лізі чемпіонів з "Барселоною". До слова, букмекери не на боці чемпіона України в цьому протистоянні.