Обличчя бійця ММА змінило форму в момент нокауту (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4147
Френкі Едгар після удару Марлона Вєра
Френкі Едгар після удару Марлона Вєра. Фото twitter.com/FrankyMitchell_

Страшне фото бійця ММА, що програв, завірусилося в мережі.

Минулого вікенду на турнірі UFC 268 у Нью-Йорку глядачі стали свідками не тільки неймовірного нокауту у виконанні важковаговика Кріса Барнетта, а й побачили, мабуть, захід легенди змішаних єдиноборств американця Френкі Едгара. Фото, зроблене в момент нокауту колишнього чемпіона, стало вірусним у мережі.

Колишній чемпіон UFC у легкій вазі Едгар у Нью-Йорку програв нокаутом своєму співвітчизнику Марлону Вєра. У третьому раунді Вєра завдав брутальний фронт-кік у голову супернику і той звалився на канвас — добивання не знадобилося. Один із фотографів упіймав кадр прямо в момент удару. На знімку видно, як обличчя Френкі набуло неприродної форми, що налякало користувачів мережі.

Відео нокауту в бою Френкі Едгар — Марлон Вєра:

Зазначимо, Едгар програв свій 10-й поєдинок у профі, маючи на своєму рахунку 24 перемоги та 1 нічию. Віра, у свою чергу, виграв 18-й бій у кар’єрі при 7 поразках та одній нічиїй.

Раніше "Телеграф" повідомляв про кіношний нокаут на претендентському турнірі UFC. Крім того, на шоу UFC стався страшний нокаутом коліном у голову.