Меркантильна блогерка погодилася вийти заміж за одного з найбагатших кіберспортсменів світу (фото, відео)

Читать на русском
Автор
15554
Кирило Boombl4 Михайлов зробив пропозицію дівчині у прямому ефірі Новина оновлена 10 листопада 2021, 11:15
Кирило Boombl4 Михайлов зробив пропозицію дівчині у прямому ефірі

Нещодавно пара оголосила про розрив відносин.

Капітан української команди "NaVi", яка стала переможцем головного кіберспортивного турніру з дисципліни CS:GO у Стокгольмі, Кирило Boombl4 Михайлов під час церемонії нагородження зробив пропозицію своїй дівчині Ліці вийти за нього заміж.

Дівчина-блогер, яка старша за гравця на чотири роки, на своїй сторінці в інстаграмі відразу відповіла згодою. У коментарях користувачі відразу почали звинувачувати Ліку в меркантильності. Раніше блогерка в інстаграмі оголошувала про розрив стосунків із 22-річним Михайловим, а також неодноразово писала, що їй потрібен багатший кавалер.

"Кирилл був найкращим з моїх нечисленних колишніх. Але він мені не пара. Зараз мені це очевидно. Коли ходжу вулицею, мене завжди проводжають поглядом: висока, красива, накачана. Треба було відразу розставити всі крапки над i: хто з нас реально багатий". А то на мене одразу накинулися, як на розводу», — писала раніше в інстаграмі дівчині.

Наразі відомо, що дівчина виховує сина.

Кирилл Михайлов - как выглядит девушка игрока в Доту
Кирило Михайлов та Ліка

Нагадаємо, за перемогу на турнірі у Стокгольмі команда "NaVi", що складається з п’яти гравців, отримала мільйон доларів. За оцінками Forbes, статки Михайлова становить понад півмільйона доларів.

У середу низка джерел опублікувала інформацію, що дівчина раніше працювала в порнобізнесі, у тому числі знімалася у фільмах для дорослих, а також займалася проституцією.

"Телеграф" розповідає все, що відомо зараз про Ліку, дівчину капітана команди Кирила Михайлова.

Як раніше повідомляв "Телеграф", росіяни назвали перемогу "NaVi" своєю. За команду виступають два представники України та три — Росії.