Син легенди боксу відправив японця з кам’яною головою до лікарні

Читать на русском
Автор
Тім Цзю — Такеші Іноуе
Тім Цзю — Такеші Іноуе. Фото instagram.com/timtszyu

Австралієць прагне на вершину боксу.

У середу, 17 листопада, в австралійському місті Голд-Кост Тім Цзю, син легендарного боксера Кості Цзю, який показав перед своїм боєм вражаючий трюк з монетками, захистив титул чемпіона світу за версіями WBO Global і WBO Asia Pacific у першій середній вазі (до 69, 85 кг) у бою проти японця Такеші Іноуе.

27-річний австралієць володів відчутною перевагою по ходу бою з 31-річним Іноуе, проте здобути дострокову перемогу Тім не зумів. В 12-му раунді японець був близький до дострокової поразки, проте зумів піднятися після нокдауну і достояти до кінця поєдинку. За підсумками бою всі судді віддали перемогу Цзю-молодшому, який здобув свою 20-ту перемогу у профі за відсутності поразок.

Такеші програв удруге, маючи у послужному списку 17 перемог та 1 нічию. Додамо, що після бою японця відправили до лікарні, де він пройде обстеження. Ось так виглядав Іноуе після рубки із Цзю.

Зазначимо, Цзю на даний момент є офіційним претендентом на чемпіонський пояс WBO, яким володіє аргентинець Брайан Кастаньо.

Раніше "Телеграф" повідомляв про ефектний нокаут на вечорі боксу Хайме Мунгіа — Габріель Росадо в американському Анахаймі. Крім того, нещодавно найкращий боксер світу Сауль Альварес брутально побив Калеба Планта.