Футболіст "Шахтаря" підписав попередній контракт із російським клубом

Читать на русском
Автор
Марк Мампассі
Марк Мампассі

Мампассі може перебратися до Москви найближчим часом.

Захисник "Шахтаря" Марк Мампассі, яким активно цікавиться "Локомотив", підписав попередню угоду з московським клубом. Про це повідомив журналіст Олег Ящук в ефірі програми "Футбольний формат".

За даними джерела, цю інформацію він отримав від представників Маріуполя, за який 18-річний футболіст зараз виступає на правах оренди.

За даними ЗМІ, раніше "Локомотив" пропонував "Шахтарю" за футболіста близько 4 мільйонів євро. Також були повідомлення, що гравець може взяти російський паспорт, щоб не рахуватися легіонером у чемпіонаті Росії, а також виступати за національну команду сусідів країни.

Нинішнього сезону чемпіонату Української Прем’єр-ліги Мампассі провів 12 матчів і встиг відзначитися гольовою передачею.

Як раніше повідомляв "Телеграф", інший український захисник Ярослав Ракицький найближчим часом може залишити російський "Зеніт". Незважаючи на розмови, Ракицький у вівторок урятував команду від поразки у матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти "Мальме" (1:1). Футболіст на останніх хвилинах реалізував пенальті.