Форвард збірної України повернувся до тренувань після тяжкої травми (відео)

Читать на русском
Автор
Жуніор Мораес
Жуніор Мораес. Фото Screenshot

Футболіст не грав пів року.

Нападник збірної України та донецького "Шахтаря" Жуніор Мораес повернувся до загальної групи "Гірників" і взяв участь в останньому тренуванні команди, яке нещодавно мінімально обіграла "Інгулець" у чемпіонаті України (0:1).

Відповідне відео з’явилося на офіційній сторінці "Шахтаря" у Twitter.

На кадрах 34-річний український бразилець працює у загальній групі "Шахтаря" перед матчем 17-го туру чемпіонату України з футболу зі "Львовом" (03.12.2021).

Зазначимо, востаннє форвард виходив на поле ще у квітні 2021 року. Травму Жуніор отримав на тренуванні. Повідомлялося, що футболіст розірвав хрестоподібні зв’язки. Через це гравець пропустив Євро-2020 та відбіркові матчі на ЧС-2022. Крім того, без нападника "Шахтар" вкрай невдало виступив у Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2021/22, звідки донеччани вилетіли достроково.

Зазначимо, Мораес за свою кар’єру у чемпіонаті України забив 102 м’ячі. У "Шахтарі" гравець виступає з 2018 року. Раніше футболіст грав за київське "Динамо" та донецький "Металург".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що "Інтер" зацікавився у придбанні гравця "Шахтаря", але міланський клуб може відлякати ціна на футболіста.