"У нього є яйця": Стаховський віддав належне Луческу

Читать на русском
Автор
Сергій Стаховський (по центру) стежив за грою "Динамо" зі студії
Сергій Стаховський (по центру) стежив за грою "Динамо" зі студії. Фото Screenshot

Відомий уболівальник "Динамо" прокоментував роботу тренера команди.

Український тенісист Сергій Стаховський, який нещодавно завершив кар’єру у збірній України, оцінив роботу головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу у клубі.

Своїми думками щодо цього спортсмен поділився в ефірі телеканалу "Футбол 1/2/3".

Сергій, який побував у студії FAN TALK, зазначив, що був великим критиком призначення румуна в київський клуб. Однак тепер він вважає, що Луческу вже довів, що є чудовим фахівцем. Крім того, тенісист заявив, що Мірча зробив сміливий вчинок у свої роки, очоливши "Динамо" після багатьох років перебування у "Шахтарі". Стаховський вважає, що цього сезону Мірча знову показує гідний рівень, адже "Біло-сині" йдуть на одному рівні з "Шахтарем" у чемпіонаті України, хоча "Гірники" витратили на трансферному ринку набагато більше грошей.

"Щоб зробити такий крок (очолити "Динамо"), потрібно реально мати яйця. Скільки б грошей Луческу не заплатили, це сильно вдарило по його іміджу в "Шахтарі". До того ж він отримав досить багато негативу від уболівальників київського Динамо", — заявив Стаховський.

Зазначимо, "Динамо" не зуміло насамкінець грюкнути дверима в Європі, програвши в останньому матчі групової стадії Ліги чемпіонів португальській "Бенфіці" (2:0). Луческу відреагував на цю поразку.