"Чий Крим? Наш": колишній гравець збірної України розлютив українців (відео)

Читать на русском
Автор
3024
Олексій Гай
Олексій Гай. Фото Screenshot

Ексфутболіст "Шахтаря" оскандалився.

Колишній півзахисник "Шахтаря" та збірної України Олексій Гай, який на цей час працює помічником головного тренера в одеському "Чорноморці", не зумів відповісти на питання про належність тимчасово окупованого Росією Криму.

Відповідне інтерв’ю з’явилося на YouTube-каналі "Пряма червона".

Наприкінці ефіру ведучий ("Фоззі") поставив просте запитання учасникам останнього випуску — спортивному директору "Вереса" В’ячеславу Шевчуку та Гаю, проте повноцінну відповідь отримав лише від одного ексфутболіста "Гірників". Шевчук на запитання "Чий Крим?" одразу відповів: "Український". А ось Гай вирішив піти іншим шляхом і пожартував: "А чий? Наш".

Дивитися з 53:57:

Користувачі мережі розкритикували Гая за подібну відповідь, яка асоціюється з одним із російських гасел анексії півострова. До речі, один із користувачів припустив, що Олексій не може сказати того, що думає насправді, адже в нього залишилися родичі в окупованому Донецьку.

Користувачі мережі розкритикували позицію Олексія Гая щодо Криму
Користувачі мережі розкритикували позицію Олексія Гая щодо Криму

Додамо, що вже під час війни на Донбасі Олексій поїхав виступати у РФ, де з 2016 до 2018 року захищав кольори "Кубані". Примітно, що Гай зіграв 29 матчів у футболці збірної України та навіть забив один гол за національну команду.

Раніше скандальний Селезньов розповів, що спонукало його показати середній палець фанатам "Ворскли". Також Євген раптово заговорив українською мовою.