Леоненко назвав найкращого футболіста в Україні (відео)

Читать на русском
Автор
963
Віктор Леоненко
Віктор Леоненко. Фото Screenshot

Футбольний експерт насилу зробив вибір.

Колишній форвард "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко, який отримав по лобі від Йожефа Сабо, вважає Георгія Бущана найкращим українським футболістом у 2021 році.

Таку думку Віктор висловив в інтерв’ю на YouTube-каналі "Пряма червона".

Леоненко зазначив, що цього року гідно грали лише воротарі, а тому його вибір упав на трьох представників воротарського цеху: Анатолій Трубіна з "Шахтаря", Дмитра Різника з "Ворскли" та "динамівця" Георгія Бущана. За сукупністю виступів Віктор назвав саме воротаря "Динамо" найкращим у 2021 році.

"Найкращий гравець в Україні? Та й одного важко знайти. Я думаю, це воротар. Беріть будь-якого — або Трубін, або Різник. Різник через пенальті (воротар "Ворскли" встановив рекорд в УПЛ за кількістю відбитих 11-метрових), але у єврокубках він і "Ворскла" себе не показали. Якщо не брати досягнення, то Різник, проте якщо брати єврокубки, то це Бущан чи Трубін. — підсумував Леоненко.

Георгій Бущан
Георгій Бущан

Також експерт назвав і найкращого тренера в Україні.

"Кращий тренер? Роберто Де Дзербі ("Шахтар"), якщо дивитися на турнірну таблицю УПЛ. А мені подобається Віктор Скрипник ("Зоря"), але, мабуть, назву "Д’Артаньяна" — Ігор Йовічевич ("Дніпро-1")", — заявив Віктор.

Ігор Йовічевіч
Ігор Йовічевіч

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Різник зацікавив відразу три європейські клуби.