Шикарний гол з льоту врятував "Челсі" від поразки у грі з "Ліверпулем" (відео)

Читать на русском
Автор
1113
"Челсі" — "Ліверпуль" Новина оновлена 03 січня 2022, 13:36
"Челсі" — "Ліверпуль". Фото twitter.com/ChelseaFC

Команди видали вогняний матч.

У неділю, 2 січня, "Челсі" в рамках центрального матчу 21-го туру чемпіонату Англії сезону 2021/22 приймав "Ліверпуль", який веде боротьбу із "Шахтарем" за 16-річного діаманта з Бразилії. Зустріч відбулася у Лондоні на стадіоні "Стемфорд Брідж" і завершилася з рахунком 2:2.

Усі ключові події у грі відбулися у першому таймі. Гості забили два голи зусиллями Садіо Мане та Мохаммеда Салаха, а господарі відповіли точними пострілами Матео Ковачича та Крістіана Пулішича, причому гол Ковачича став справжньою окрасою гри.

Повний відеоогляд зустрічі:

Додамо, що головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп пропускав цю зустріч через коронавірус. Мерсисайдцями керував асистент німця Пепейн Лейндерс.

Цей результат залишив "Челсі" (43 очки) на 2-му місці, а "Ліверпуль" (42 очки) — на третій позиції в АПЛ. У наступному турі "Сині" зіграють із "Манчестер Сіті" (15.01.2021), а "Червоні" — з "Брентфордом" (16.01.2021).

Додамо, що "Челсі" та "Ліверпуль" пробилися до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. З результатами жеребкування цього раунду єврокубку можна ознайомитись у нас на сайті.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в іншому центральному поєдинку туру "Манчестер Сіті" зі скандалом здобув вольову перемогу над "Арсеналом".