Футболіст збірної України продав квартиру за "смішні" гроші

Читать на русском
Автор
2768
Сергій Кривцов
Сергій Кривцов. Фото Screenshot

Гравець згадав 2014 рік.

Захисник "Шахтаря" та збірної України Сергій Кривцов, який провів відпустку із сім’єю на Мальдівах, розповів про ситуацію в Донецьку на початку російської окупації Донбасу.

Відповідне інтерв’ю є на YouTube-каналі "Пряма червона".

Сергій зазначив, що навіть не міг подумати, що у ХХІ столітті таке можливе. Футболіст зізнався, що не зрозумів, через що все сталося, а "Шахтар" "переїхав" до Черкас, коли на Донбасі почали з’являтися блокпости. Також Кривцов розповів, що на окупованій території у нього залишилася квартира, яку він лише недавно продав за "смішні" гроші.

"З нерухомості у мене там (у Донецьку) залишалася квартира, цього року я її продав. За смішні гроші, рази в чотири дешевше. Але нам гріх скаржитися, "Шахтар" створює нам всі умови, а у людей не те що нерухомість там – вони просто не можуть виїхати", – заявив Кривцов.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що "Шахтар" успішно провів перший спаринг на зборі в Туреччині. У нас на сайті доступний відеоогляд гри з австрійським "Вольфсбергером" (4:1).

Нагадаємо, Кривцов ризикує пропустити вирішальні матчі збірної України у відборі на ЧС-2022 через побутову травму. "Жовто-синім" 24 березня доведеться зіграти з Шотландією в півфіналі кваліфікації.