Іменитий європейський клуб торгує улюбленцями Луческу та Петракова

Читати російською
Автор

"Базель" планує посилитись українцем.

"Базель" вирішив купити українського нападника. 20-кратні чемпіони Швейцарії обирають між Владиславом Супрягою та Данилом Сіканом.

Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас на своєму telegram-каналі.

За інформацією джерела, "Базель" вже місяць веде офіційні переговори з "Шахтарем" та "Динамо" про оренду гравців із подальшим викупом. Джерело уточнює, що до спільного знаменника сторони так і не дійшли. У разі успіху в переговорному процесі швейцарці вибиратимуть між нападником "Динамо" Супрягою та форвардом "Шахтаря" Сіканом. У Швейцарії вважають цих гравців рівноцінними, а вартість обох оцінюють приблизно на одному рівні.

Зазначимо, у сезоні 2021/22 Супряга виступає набагато гірше, ніж у минулій кампанії, проте головний тренер "Біло-синіх" Мірча Луческу продовжує довіряти йому. Transfermarkt оцінює 21-річного "динамівця", який цього сезону поки не забивав, у 4 млн євро.

Сікан виходив на поле частіше "динамівця", проте не блищав результативністю. Проте "гірник" зумів потрапити до збірної України Олександра Петракова і навіть зіграти за національну команду 4 матчі. Гравець відплатив тренеру за довіру важливим голом у ворота Казахстану (2:2). Transfermarkt оцінює вартість 20-річного Данила в 1,5 млн євро.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що футболіст "Шахтаря" близький до переходу до "Бордо".