Фігурне катання та бобслей: результати 10-го ігрового дня на Олімпіаді у Пекіні

Читать на русском
Автор
Олімпійські ігри у Пекіні
Олімпійські ігри у Пекіні. Фото facebook.com/olympicua

На Іграх пройшов "короткий" день.

У понеділок, 14 лютого, на Олімпійських іграх у Пекіні пройшов 10-й ігровий день, в рамках якого було розіграно лише 4 комплекти нагород.

"Телеграф" вів текстову трансляцію ігрового дня.

ОЛІМПІАДА-2022: МЕДАЛЬНИЙ ЗАЛІК

Від України за медалі боролися бобслеїстка Лідія Гунько, фігуристи Олександра Назарова та Максим Нікітін у танцях на льоду та фрістайлістка Ольга Полюк. Додамо, через коронавірус збірна України з фрістайлу не зуміла виступити в міксті. Крім того, 14 лютого відбулися командні змагання серед "літаючих лижників".

Результати змагань на Олімпійських іграх у Пекіні 14 лютого

Медальні змагання:

Французькі фігуристи Габріела Пападакіс та Гійом Сізерон виграли "золото" у танцях на льоду на Олімпійських іграх у Пекіні. "Срібло" завоювали представники ОКР Вікторія Синіцина та Микита Кацалапов, "бронза" у американців Медісон Хаббелл та Закарі Донох'ю.

Американська бобслеїстка Кейллі Хамфріс виграла "золото" у бобслеї (монобоб), "срібло" у ще однієї американки Елани Мейєрс Тейлор, "бронза" дісталася канадці Крістін де Брюйн.

Китайська фрістайлістка Сюй Ментао виборола "золото" у лижній акробатиці. Срібною призеркою стала представниця Білорусі Ганна Гуськова, а "бронза" дісталася американці Меган Нік.

Збірна Австрії зі стрибків із трампліна виграла командні змагання серед чоловіків, друге місце посіли словенці, а третє – німці.

Виступи українців:

Олександра Назарова та Максим Нікітін посіли 20-е місце у танцях на льоду.

Лідія Гунько посіла 20-те місце у монобобі.

Фристайлістка Ольга Полюк посіла 16-те місце у кваліфікації та не вийшла у фінал з лижної акробатики.

"Телеграф" нагадує, що у попередній ігровий день відбулися дві біатлонні гонки, які не принесли Україні медалей. До речі, жіноча гонка переслідування завершилися досить драматично.