Остання надія України на медалі: результати 14-го ігрового дня на Олімпіаді у Пекіні

Читать на русском
Автор
824
Біатлон
Біатлон. Фото facebook.com/olympicua

На Іграх пройшли останні біатлонні перегони.

У четвер, 18 лютого, на Олімпійських іграх у Пекіні пройшов 14-й ігровий день, у рамках якого було розіграно 5 комплектів нагород, зокрема, українські біатлоністи пробували зачепитися за медалі.

"Телеграф" вів текстову трансляцію ігрового дня.

ОЛІМПІАДА-2022: МЕДАЛЬНИЙ ЗАЛІК

18 лютого українські спортсмени були представлені лише у біатлоні. У жінок у мас-старт відібралася лише Юлія Джима, а ось у чоловіків українці могли повболівати за Дмитра Підручного та Артема Приму. Додамо, що жіноча гонка з масовим стартом мала пройти 19 лютого, однак у суботу прогнозується різке погіршення вітрових умов, що разом із морозами ставило б під загрозу можливість проведення гонки.

Результати змагань 18 лютого на Олімпійських іграх у Пекіні

Медальні змагання:

Китаянка Ейлін Гу виграла "золото" у скі-хафпайпі, "срібло" виборола представниця Канади Кессі Шарп, а "бронза" у її співвітчизниці Рейчел Каркер.

Швейцарець Райан Режес виграв змагання зі скікросу, друге місце зайняв його співвітчизник Алекс Фіва, а третє місце у представника ОКР Сергія Рідзіка.

Французька біатлоністка Жюстін Бреза-Буше виграла мас-старт, норвежка Тіріль Екхофф стала другою, а її співвітчизниця Марте Рейселанд третьою.

Норвезький біатлоніст Йоганнес Бьо став переможцем мас-старту, друге місце зайняв швед Мартін Понсілуома, а трійку найкращих замкнув норвежець Ветле Шоста Крістіансен.

Нідерландський ковзаняр Томас Крол завоював золоту медаль на дистанції 1000 метрів, другим став канадець Лоран Дюбрей, а "бронзу" здобув Ховард Хольмефіорд Лорентсен з Норвегії.

Виступи українців:

Юлія Джима стала сьомою у мас-старті.

Дмитро Підручний став 24-м, а Артем Прима 28-м у мас-старті.

Нагадаємо, 13-й медальний день ознаменувався скандалом у фігурному катанні.